2777
2789

یچیزی بگید حداقل تا ۵ سال آینده فکر شوهر از سرم بیوفته😂

بشدت ازدواجی ام ولی میخوام حداقل ۵ سال وقتمو بزارم واسه بیزینسم و واسه اون تلاش کنم و تنها باشم 

من نمیدونم چی خوبه چی بد همینجوری شانسی دارم زندگیمو ادامه میدم :/

بشین تاپیکای نی نی سایت رو بخون والله قسم بیزار میشی از هرچی مذکره

یعنی همه شوهرا اونطورین؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر خیلی خوبه 😍 کلا تشکیل خانواده و استقلال 😍 مخصوصا اگر مردت حامی و پشتیبان باشه 

به همه چی میرسی

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

خب یه دلیلی داره که میگی ازدواجی ام. اون دلیلت رو کور کن. اول دلیلت رو پیدا کن که چرا چند وقته به فکر شوهر کردنی، بعد دنبال چاره ش باش

I'm a man - بنام انسانیت که زیباترین رسمه

شوهر خیلی خوبه 😍 کلا تشکیل خانواده و استقلال 😍 مخصوصا اگر مردت حامی و پشتیبان باشه به همه چی میرسی

میدونم ولی من الان آمادگیشو ندارم اصلا🥲

خب یه دلیلی داره که میگی ازدواجی ام. اون دلیلت رو کور کن. اول دلیلت رو پیدا کن که چرا چند وقته به فک ...

دنبال یه همدم یه رفیق یه عشق

چجوری کورش کنم حالا؟

شوهر کن😂

من خدایی دارم که من را بسیار دوست دارد. همانگونه که دیگر انسانها را دوست دارد . همانگونه که یک گل یا درخت را دوست دارد . همانگونه که یک مورچه را دوست دارد . همانگونه که یک شیر را دوست دارد. همانگونه که یک گرگ را دوست دارد. همانگونه که قناری و بلبل را دوست دارد. در کل خدا من را خیلی دوست دارد، همانگونه که تمام آفریده هایش را دوست دارد. خدای من ، هیچ فرقی بین بندگانش نمیگذارد. پس من هم او را عاشقانه دوست دارم. همانگونه که دیگر آفریده هایش او را دوست دارند.

من ۱۸ سالمع منم گاهی دلم میخاد ازدواج کنم ولی با خودم میگم واقعااا زوده 

حیفه ادم بهترین روزای عمرشو صرف شوهر و خانوادش کنه 

نمیگم شوهر بده ها . ولی ب موقعش اتفاق میفته . ب موقعش خیلیم قشنگه .ولی وقتی تو میخای پیشرفت کنی تو مجردی میتونی فقط .خودمونو گول نزنیم تو متاهلی هیچ پیشرفتی ادم نمیتونه بکنه چ از لحاظ درسی چ شغلی و...مگر ارادش واقعا قوی باشه 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

دنبال یه همدم یه رفیق یه عشقچجوری کورش کنم حالا؟

با کار کردن. انقدر که وقت سر خاروندن نداشته باشی. حالا، اینم بگم که بعد 5 سال، یا شوهر نمیخوای، یا اونی که میخوای رو پیدا نمیکنی، و یا شایدم انقده پول درمیاری و بهت خوش میگذره که میگی من که همه چی تمومم، آقابالاسر میخوام چیکار!!

I'm a man - بنام انسانیت که زیباترین رسمه