2777
2789
سرلک بابااسماعیل هسوچون یه خیر سرشناس بود دلش میخواست کسی نشناستش دیگه بخاطر تواضع و این حرفانه بابا ...

دیکه این قسمت  بابا اسماعیل نیس؟؟

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌

مژگان اینقدر خشک و نچسب میشه که هر بیننده ای ببینه میگه جواد و مرضیه فقط بهم میان

خب نمیشد غیر این باشه🤭جواد باید ایران میموند و با یکی در شأن خودش ازدواج میکرد🤭

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مژگان اینقدر خشک و نچسب میشه که هر بیننده ای ببینه میگه جواد و مرضیه فقط بهم میان

آخه چطور میشه آدم بعد ۲۰ سال از عشقش بگذره و با یه دختر دیگه ازدواج کنه اونم عشق جواد که خیلی پاک بود و خیلی تلاش کرد

مژگان خودخواهه ول میکنه میره اینم کلی تلاش می‌کنه منتظرش میمونه که بهش برسه ولی اون که‌رفت خودشو گم ...

آخه میگن مژگان برمیگرده ایران... کاش بهم می رسیدن

اصلا مرضیه چطوری می‌تونه با پسری ازدواج کنه که ۲۰ سال عاشق یه دختر دیگه بوده واقعا درکش سخته

بچه‌ها این شبیه اون یکی سریاله نیست؟

دوتا بچه پرورشگاهی با هم دوست بودن که تا آخر باهم موندن 

اسمش یادم نیست ولی یکی از بچه‌ها با فاطیما بهارمست ازدواج میکرد

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

آخه میگن مژگان برمیگرده ایران... کاش بهم می رسیدناصلا مرضیه چطوری می‌تونه با پسری ازدواج کنه که ۲۰ س ...

من یادمه‌مژگان طلاق‌گرفته  بود باباشم‌ورشکست شده بوده  برگشت ایران

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌

آخه چطور میشه آدم بعد ۲۰ سال از عشقش بگذره و با یه دختر دیگه ازدواج کنه اونم عشق جواد که خیلی پاک بو ...

ببین مژگان وقتی برگشت دیگه اون مومو نبود خیلی فرق کرد و به جواد گفت من اصلا نمیتونم ایران زندگی کنم تو باید با من بیای خارج دیگه جواد دید این همون مومو و دختر رویاهاش نیست خیلی تغییر کرده بی خیالش شد

خدایا ااااااااااا شکرت