2777
2789
اااااااااااااااااچه جالبببببببپس چرا نرفت سراغ دخترش؟اصلا قضیه مژگان چی بود؟ که فکر می‌کرده بچه‌اش ج ...

خب نمیدونست بچش دختره یا پسر

فقط میدونست تو تابستون ۶۷ بچشو بردن پرورشگاه

تو دهه هفتاد رفت پیگیر شد اولش مسئولا خوابگاه فکر کردن جواد بچه صورت زخمیه

دیگه بعد چندسال تو نوجوونی جواد ثابت شد صورت زخمی پدر مژگانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما کامل سه فصل قبلا دیدیم الان دوباره همه می‌بینیم از فصل اول تا الان خخخخخمن دوسش دارم واقعا قشنگه ...

مبخواد تا آخر با دوستاش بمونه؟؟بعد شکست توی این مسابقه چی کار میکنه

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌

اااااااااااااااااچه جالبببببببپس چرا نرفت سراغ دخترش؟اصلا قضیه مژگان چی بود؟ که فکر می‌کرده بچه‌اش ج ...

تو فصل دوم رفت سراغ دخترش و خانواده دختره زنگ زدن پلیس خلاصه زندانی شد تو فصل سوم اونی که توی خانه سالمندانه همونه

قابله جای آدرس مژگان آدرس جوادو میده فکر میکنه بجش جواده

آخرم مژگان قبولش نمیکنه صورت زخمیو میگه من خودم پدر دارم 

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁

خب نمیدونست بچش دختره یا پسرفقط میدونست تو تابستون ۶۷ بچشو بردن پرورشگاهتو دهه هفتاد رفت پیگیر شد او ...

چه جالب من سرکار بودم چند قسمت رو ندیدم 

صورت زخمی زندان بوده که از بچه‌اش جدا شد؟ مامانش کجاست

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

مبخواد تا آخر با دوستاش بمونه؟؟بعد شکست توی این مسابقه چی کار میکنه

ثابت میکنن که مافی هک کرده بود بعدهم پدر مرضیه ازش میخواد رو هواپیما و کوادکوپتر اینا کار کنه به میهن خدمت کنه اولش مخالفت می‌کرد بخاطر رفتن بعد قبول میکنه همکاری کنه اما به رفتنم فک میکرد 

خدایا ااااااااااا شکرت
ثابت میکنن که مافی هک کرده بود بعدهم پدر مرضیه ازش میخواد رو هواپیما و کوادکوپتر اینا کار کنه به میه ...

با خانم مقدم چطور صمیمی میشه

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌

اینهمه تلاش می‌کنه منتظر مژگان میمونه آخرش با مرضیه ازدواج می‌کنه😂البته مریض میشه

همونجا که دوستش می‌ره تو تیم مافی جلو در از کنار مرضیه رد میشه معلومه اینا تهش باهم ازدواج می‌کنن🤣

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من