2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفعه دیگه من وتگ کردی نی نی یار تگ میکنم جرات داشته باش تاپیک قفل نکن

خدا ازت نگذره 

انشالله جوابتو بده

که امشب افتادی دنبال تاپیکای من

و بیخودی دفاع کردی

الکی چرا وپرت جفتی

زندگیم فقط همسرم

خدا ازت نگذره انشالله جوابتو بدهکه امشب افتادی دنبال تاپیکای منو بیخودی دفاع کردیالکی چرا وپرت جفتی

چرا چون توهین کردی به مادری که با عشق داره بچه هاش بزرگ میکنه بگی احمق اتفاقا خدا خوب جا حق هست که دل کسی نشکنی که از بالا به بقیه نگاه نکنی تو مخالفی اوکی نیار ولی چیکار به بقیه داری در جایگاهی نیستی که به بقیه توهین کنی کسی مگه زورت کرده بچه بیاری یعنی قدرت تصمیم گیری برا زندگیت نداری 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
چقدرررم فضولی به تو چه که من چندتا تاپیک میزنم

@niniyar‍ به این کاربر رسیدگی کنید بارها تگم کرده توهین میکنه فقط بهش گفتم چرا به یه مادر میگی احمق الان هرچی دوست داره میگه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
چرا چون توهین کردی به مادری که با عشق داره بچه هاش بزرگ میکنه بگی احمق اتفاقا خدا خوب جا حق هست که د ...

من به تو توهین کردم

به تو چه افتادی دنبالم تاپیکای من

زندگیم فقط همسرم

@niniyar‍ به این کاربر رسیدگی کنید بارها تگم کرده توهین میکنه فقط بهش گفتم چرا به یه مادر میگی احمق ...

خداییش خیلی فضووولی خدا به شوهرت و بچه هات رحم کنه منتظر نشستی من تاپیک بزنم خودتو مثل چی...بندازی توش

زندگیم فقط همسرم