2777
2789

هنوز پاگشا نیست چون مام نامزدم و دعوت کردیم تنهایی همینطوری 

حالا فردا شب من می‌خوام برم 

بنظرتون چیکار کنم که با سیاست باشه؟چقدر صحبت کنم؟در چه حد صمیمی بشم؟تا چه اندازه کمک کنم؟احساس راحتی بکنم یا نه؟؟

اون سیاستی که همه ازش حرف میزنن فقط منطقی رفتار کردنه.

مودب باش ، هرچیزی در حد وسط نگه دار ، نه زیادی خشک نه زیادی صمیمی . صمیمیت رو نسبت به رفتارشون کم کم بیشتر کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط میدونم از سر عشق به شوهرت تو چشمشون نرو که بگن خوبی بعدا برات دردسر بزرگی میشه به قول خالم از روز اول بالا نشین باش بشین رو بالاترین مبل موقع شامم الکی برو کمک که نباید بزارن اما اگه گذاشتن نهایت نمکدونی سالادی چیزی بیار سر سفره اخر سرم تشکر کن همون نمکدون و چرتو پرتو تو دستت ببر اشپزخونه بگو کمک لازمه؟بعد برو بشین هرکی حرف زد قشنگ انگار که ادم مهمیه نگاش کن تایید کن زیاد وارد حرفا و شوخیاشون نشو نمیدونم میدونی چی میگم نه زیاد قاطی شو نه زیاد بی محلی کن...فردا کلا رفتارت تعین میکنه چطور ازت حساب ببرن...منو بردن خراب شدشون گفتم منم از خودتون شام نپرید ماستو با قابلمه گذاشتن سر سفره عین حیوان ریختن سرش به خودت ارزش بزار به خودت ارزش بزار به خودت ارزش بزارررر تا ابد حساب ببرن❤️

فقط میدونم از سر عشق به شوهرت تو چشمشون نرو که بگن خوبی بعدا برات دردسر بزرگی میشه به قول خالم از رو ...

وای مرسی عزیزم 

بخدا کامل ترین راهنمایی بود 

دقیقا دنبال همچین چیزی بودم خدا خیرت بده