2777
2789

زندگی انگار بیشتر به شانسه انگار بعضیا دیدم دست به سیاه سفید نمیزدن و خیلی عزیز بودن

به نظر شما به رفتارو کدبانویی یا شانس

❤️‍🩹

ب خانمی و شخصیت طرف‌بستگی داره

من دیدم طرف دست ب سیاه سفید نمیزنه شوهرش غذا میپزه و فلان اما مرده اصلا عین چیز‌میمونه تازه خانمش‌ سعی میکنه غرور مرد رو تو جمع نشکنه

مرده فقط نگا میکنه عین‌مجسمه میمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی همه فن حریف تر و کاربلدتر باشی به همون اندازه ارزشت کمتره هر چی خودخواه تر و راحت طلب تر باشی عزیز تری و اگه یه وقت یه حرکت کوچیک هم بزنی به چشم میای و ازت تعریف و تشکر میکنن

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

من هیچی ازآشپزی بلدنبودم مادرمم توخواستگاری گفتش🤣

وقتی ازدواج کردم تازه شروع کردم یادگرفتن ولی چ یادگرفتنی

الان غذاهام معرکه میشه

خیلی خوب میشه

شوهرم توپولوس عشقش غذاس😁

وایی نمیدونی وقتی غذاروباشوق وذوق میخوره وتغریف وتشکرچقدرلذت بخشه برام

براهمونه که آشپرماهری شدم

اگه خوب نباشه غذاخوب نمیخوره وتعریف نمیکنه مشخص میشه

توشوهرگرفتن وپیداکردن تاثیرنداره امابراتحکیم خوبه وحس خوب خودت حتی تواینکه شوهربمونه یاخیانت کنه هم تاثیرنداره