2777
2789

من خیلی تو زندگیم جنگیدم و تلاش کردم و هدفم مهاجرته 

ی چیزی ازارم میده 

چرا هرکی میرسه تو فامیلمون برام اظهار نظر میکنه؟؟؟ من رتبه ۱۰۰ کنکور بودم کلی جون کندم ایلتس ۷ و نیم گرفتم جی ار ای ۳۲۰ دارم معدلم ۱۹ بود تو مقطع بچلر بعد زن داییم ک هیچ هنری جز زاییدن نداره ب من میگ برو شوهر کن 

شوهر خالم برگشته میگ هیچی در نمیاد از درست 

اخه من اصلا شمارو در سطحی نمیبینم بخوایید تظر بدید زنایی ک هیچ تلاش اکادمیکی نکردن تو زندگیشون چرا دخالت میکنن؟؟؟ باز اگ طرف خودش موفق بود ی چیزی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه ادعای روشن فکریشونم میشه خیلیاشون

یکی رو میشناسم ادعا داره خیلی باشخصیت و بافرهنگه چندوقت پیشا دورهم نشسته بودیم برگشت گفت انشاالله ی همسرخوبم قسمت تو بشه از تنهایی دربیای منم گفتم ممنون من فعلا قصد ازدواج ندارم گیرداده بود ک سنت رفته بالا😕

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

عزیزم اگر اون ها تحصیل کرده بودن می‌دونستن نباید دخالت کنن. و حالا حالاللللللللا زمان میبرن بفهمن کار زن فقط ازدواج و بچه داری نیست.

ویک پیشنهاد سعی کن به هر مقطعی هم رسیدی فارسی حرف زدن رو رعایت کنی.به نظرم زبان فارسی با کلمات دیگه خراب نکنیم.

درسته کاملا حرفت رو قبول دارم ولی نباید درمورد آدما اینجور صحبت کنیم ارزش های ایشون با شما فرق داره دلیل نمیشه به خاطر افتخارتی که به دست آوردین بقیه رو تو لول خودتون نبینین همه انسان ها در یک سطحن و ما حق کوبیدن شونو نداریم اونم در حد عقل خودش میخواد براتون کاری کنه بعضی وقتا باید فقط اهمیت ندید و رد شید 

حالا کاری به اونها ندارم 

دوستم مهاجرت کرده دکتری هم داره.  بعد می گفت با یه عده از همکارهای و دوست های اروپایی سر میز شام نشسته بودن 90 درصد حرف هاشون درباره این بود که کی با کی رابطه داره و کی با کی می خوابه.  اتفاقا اون طرفی ها بدتر هستن 

می گفت یه استاد آقا داشتیم عادت داشت شلوار تنگ می پوشید و بیشتر وقتها دستش به فلان جاش بود انگار وسواس داشت 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

دیگ تو کشور ما همه چیو واسه دختر توی شوهر کردن میبینن

ولی شما دختر باهوش و تلاشگری هستی.ایشالا پسر منم مثه شما درسخون بشه

ایشالا موفق بشی مهاجرت کنی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

شما باعث افتخار مامان باباتی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙