2777
2789

پنج روز از روزی که پارتنرم بی دلیل همه چیزو بینمون تموم کرد میگذره.حتی یه دلیل منطقی برام نیاورد.تا نیم ساعت قبل تموم کردن همه چی بینمون عالی بود. 

من التماسش کردم گریه کردم هرکار تونستم کردم که نره ولی نشد و حتی راضی نشد یه بار دیگه همو از نزدیک ببینیم

چجوری فراموشش کنم یا برش گردونم؟ دارم روانی میشم من واقعا عاشقش بودم:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای این دقیقا مشکل منم هست... سر رشته زندگی از دست در رفته ... رو هیچی تمرکز ندارم 

با اینکه مقصر صد در صدی اون بود ولی با خودم میگم شاید همه مشکلات به خاطر من بود ... دارم از دست میرم رسما

وای این دقیقا مشکل منم هست... سر رشته زندگی از دست در رفته ... رو هیچی تمرکز ندارم با اینکه مقصر صد ...

منم واقعا.صبح با فکرش بیدار میشم شبا تا صبح با فکرش بیدارم هرجا میشینم ذهنم میره و میخوام بشینم زار زار گریه کنم. شبا چندبار از خواب میپرم گوشیمو چک میکنم شاید پیام داده باشه

خودشو از چشمم انداخت

افرین.یهو جای اووونهمه عشق یه عالمه نفرت میادو تموم.اونموقع حتی اگه یماهم از رفتنش گذشته باشه ،خاطره هاش دیگه کمرنگن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

منم واقعا.صبح با فکرش بیدار میشم شبا تا صبح با فکرش بیدارم هرجا میشینم ذهنم میره و میخوام بشینم زار ...

حالا من در این حد نیستم . چون من رابطه رو تموم کردم ... تو رابطه ای که باهم داشتیم موندن فقط توهین به من بود نه هیچکس دیگه 

واقعا داشتم اسیب میدیدم ولی بازم نمیتونم با خودم میگم نه من مقصر بودم اون ناز بود اون گل بود

ببین عزیزم فراموش نمیشه اگه عشق واقعی باشه همیشه ی گوشه قلبت هست فقط کهنه تر میشه خاک میگیرتش همین و ...

دارم روانی میشم فقط میخوام برگردم به زندگی عادی هرکار میکنم نمیشه

همش تو ذهنم خودکشیه