2777
2789
عنوان

بگین مشکل از منه

83 بازدید | 9 پست

خونه ما با یه در به خونه مادر شوهرم که چند ساله فوت شده با یه در بهم وصل میشه .این خونه الان دیگه مال خواهر شوهرامه.وقتی جمع میشن یا یکیشون که از راه دور میاد اینجا میمونه.دوستان .شما جای من باشید وقتی به همسرتون زنگ میزنن و میره اونور و درم از اونطرف میبنده .بعدش میاد میره مغازه برای آش فردا شون خرید میکنه.ولی یه زنگ یا یه پیام به من که زنشم ندادن که فردا توهم بیا کمکمون .چه رفتاری میکنید.معترض میشم به شوهرم میگه مشکل از منه اصلن درک نداره و منظورمو نمیفهمه .درموندم واقعا 😞😞

احساس میکنم با رفتارشون در صدد تحقیر منن به خدا من آدم گوشه گیری نیستم خیلی از برخورد با مردمو آدما خوشم میاد از اجتماعی بودن خوشم میاد .شما بدون دعوت سر خود برای خود شیرینی جایی میرید؟اینم بگم بار اولشون نیست متاسفانه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرموقع شوهرت رفت اونجا توهم باهاش برووقتی فقط به اون میگن، باید حضور تو در کنار همسرت رو هم بپذیرند

دوتا بچه مریض و خواب و ول کنم برم اونجا؟من به خدا توقعی نیستم فقط این رفتارا تو کتم نمیره 

ما تو عقد بودیم فامیلا همسرم زیاد جمع میشدن. همسرم میومد دنبالم منم میبرد. چندبار شنیدم مادرش پشت گوشی میگفت واجب نبود بیاریش و فلان... . همسرم هم می‌گفت نه واجب بود بیارمش.

اگر اونا چیزی نمیگن، شما به خاطر همراهی با همسرت برو، نه به خاطر حضور بقیه 

🪷🌱بالاخره‌جورمیشه‌جورچین‌روزگار‌برات🌱🪷

دوتا بچه مریض و خواب و ول کنم برم اونجا؟من به خدا توقعی نیستم فقط این رفتارا تو کتم نمیره

ای بابا عزیزم

نمیدونم من در شرایط سخت شما نیستم ولی کاش سعیت رو بکنی 😢

ما تو عقد بودیم فامیلا همسرم زیاد جمع میشدن. همسرم میومد دنبالم منم میبرد. چندبار شنیدم مادرش پشت گو ...

حالم خیلی بده خیلی گریه کردم 😔😔

اتفاقا منم یه بار عقد بودیم خالش که خواستگار خواهرش بودن و ردش کرده بودن و خیلی هم بدشو میگفتن اومده بود ناهار خونشون جمعه هم بود کارامو کردم گفتم بیا دنبالم گفت این خالم چه و فلانه و یه چیزی میگه ناراحت میشی و از این حرفا عصر که رفتن اومد دنبالم اگع بدونی مامان چه رفتارایی میکرد قابلمه میکوبید داد میزد ‌

حالم خیلی بده خیلی گریه کردم 😔😔اتفاقا منم یه بار عقد بودیم خالش که خواستگار خواهرش بودن و ردش کرده ...

دورت بگردم گریه آخه 🥲🥲

حق داشته حتما میخواسته احترام تو حفظ بشه

احساس میکنم با رفتارشون در صدد تحقیر منن به خدا من آدم گوشه گیری نیستم خیلی از برخورد با مردمو آدما ...

دوست داری بری حمالی؟ بشین سر جات جون مادرت. هر چی دورتر باشی بهتره فکر کردی بری تو جمعشون چخبره می‌خوان حلوا حلوات کنن؟

💔