2777
2789
عنوان

با این بشر چیکار کنم❔❓

108 بازدید | 12 پست

نمیزاره جایی برم حتی دم در. کار ضروری هم داشته باشم نباید برم بیرون. تو صد سری که میخوام برم بیرون از خونه یه دفعه‌شو اجازه میده.

نمیتونم ازش جداشم

نامزدمه. دوسش دارم ولی خب با این اخلاقشم نمیشه کنار اومد

. کاربری دست دونفره.

خیلی اخلاق بدیه چیز کمی نیست 

عملا میخواد زندانیت کنه 

به هیچ وجه زیر بار این ازدواج نرو نرو نرو نرو

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

خیلی اخلاق بدیه چیز کمی نیست عملا میخواد زندانیت کنه به هیچ وجه زیر بار این ازدواج نرو نرو نرو نرو

خیلی وقته باهاشم. نمیتونم تمومش کنم

کاش راهی جز این باشه🥲

. کاربری دست دونفره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقته باهاشم. نمیتونم تمومش کنمکاش راهی جز این باشه🥲

ملت بیست سال زن و شوهرن بعد سه تا بچه جدا میشن

اونوقت تُ تو نامزدی که مالِ شناخت دوطرف هست جدا نمیشی میگی خیلی وقته باهاشم

دیگه خودت کمر همتو بستی خودتو نابود کنی من چی بگم...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

سلطه گره،یا بجنگ تا عادت کنه،یا بشو اونی که میخاد و خودت و فراموش کن

حتی تحمل ناراحتیشو ندارم. در ای حد دوسش دارم

نمیدونم دلیل این کارش چیه

. کاربری دست دونفره.

حتی تحمل ناراحتیشو ندارم. در ای حد دوسش دارمنمیدونم دلیل این کارش چیه

ذاتش سلطه گره،شایدم بددله که اون و باید خودت تشخیص بدی،به این فکر کن که عاشقشی ولی چقد میتونی تحمل کنی

تو چه قشنگی😍...

ذاتش سلطه گره،شایدم بددله که اون و باید خودت تشخیص بدی،به این فکر کن که عاشقشی ولی چقد میتونی تحمل ک ...

پوسیدم تو خونه.

همش خونه خونه خونه

جاییم ندارم البته🥲

. کاربری دست دونفره.

پوسیدم تو خونه.همش خونه خونه خونهجاییم ندارم البته🥲

بیرون،باشگاه،خرید،به فکر خودت باش افسرده میشیااا،انقد وابسته میشی دیگه تا سر کوچه نمیتونی تنهایی بری،من بودم میدونم چقد بده

تو چه قشنگی😍...

بیرون،باشگاه،خرید،به فکر خودت باش افسرده میشیااا،انقد وابسته میشی دیگه تا سر کوچه نمیتونی تنهایی بری ...

دیگه افسرده تر از این نمیشم🧑‍🦯

. کاربری دست دونفره.

دیگه افسرده تر از این نمیشم🧑‍🦯

الهی که نشی،ولی افسردگی خیلی صبوره،مث دریا غرقت میکنه،اون مگه دوست نداره،ولی حس خودش براش مهمتره،مشکل ما زنها اینه که احساسی عمل میکنیم و از حقمون میگذره

تو چه قشنگی😍...