2777
2789

من می‌خوام هر صبح نیم ساعت ورزش کنم تو خونه نمدونم چقدر تاثیر داره 

اضافه وزن دارم فقط زیاد میخورم و نمتونم حلومو بگیرم وقتی غذا میخورم بهم حس خیلی خوبی میده بعدش ناراحت میشم 

شما چیکار میکنین سعی میکنیم که کم بخورین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شدت دارم وقتی ناراحت میشم دوست دارن غذا بخورم بر عکس بعضیا اشتهام باز میشه وقتی سعی میکنم کم بخور ...

برو زیر نظر دکتر باش ک اذیت نشی

با نخوردن معدت رو نابود میکنی

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

صبح که پامیشی اول یه لیوان آب ولرم یا آب وخاکشیر بخور بعد نیم ساعت دوتا تخم مرغ اب پز خالی بخور انقدر احساس سیری میکنی که دیگه میان وعده هم یه میوه بخور با یه ذره مغزیجات ناهار هم سعی کن پروتئینی بخوری مثل مرغ یا تن ماهی 

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

من من خیلی هم موفق شدم تونستم.

عزیزم اگر زیادم میخوری خودتو مجبور کن سرپا شی اصلا ۱۵دقیقه فقط درجا بزن پا کوتاه 

کم کم گرم میشی اصن خودت میگی بزا ۴تا حرکت بزنم پا بلند حالا یا نرمش کششی دستا

خیلی چیزای راحتم هست که توی pinterest بزن fittnes کلی چیز میاره سخت نگیر اولش

کم کم پرخودیتم غلبه میکنی بهش 

ولی سعی کن صبونه یا سبک بخوری یا نخوری وصل کن به ناهار ۱۲ ساعت حداقل ناشتایی تحمل کن 

ورزش خیلی فرم میده بهت جتی اگه چاقی

هنر معشوقه ایست که در آخر با دیگران تقسیم میشود.

سعی کن اول برنج و قند رو حذف کنی واقعا جواب میده 

نیم ساعت تمرینات شکم و پهلو رو انجام بده  به مرور چیزهای دیگه ای که کالری بالا دارن حذف کن و جایگزین های بهتری بذار 

در ضمن از دمنوش ها هم غافل نشو واقعا موثرن  

زنجبیل دارچین و زردچوبه  رو بریز تو شیر داغ شبها قبل از خواب بخور 

چای سبز بخور 

داخل ماست زنیان و سماق بریز 

صبح که پامیشی اول یه لیوان آب ولرم یا آب وخاکشیر بخور بعد نیم ساعت دوتا تخم مرغ اب پز خالی بخور انقد ...

یعنی به طور مداوم برای صبحانه همش تخم مرغ بخورم و اینکه من نون لواش زیاد میخورم 

خودتو از چیزی محروم نکن ولی سعی کن کمتر بخوری 

ورزشو کنی از اشتهات کم میشه ،مصرف قندتم چیزای شیرینو کم کم کمش کنی خیلی ولع خوردنت حل میشه

درضمن آب ولرم صبح ناشتا زیاد بخور هرچی بخوری هم سم زدایی هم میل به پرخوریو میگیره میتونی با چندقطره گلاب یا لیمو 

هرچی دوس داری جز شیرینی بخورش

هنر معشوقه ایست که در آخر با دیگران تقسیم میشود.
من من خیلی هم موفق شدم تونستم.عزیزم اگر زیادم میخوری خودتو مجبور کن سرپا شی اصلا ۱۵دقیقه فقط درجا بز ...

ماشالله بهت عزیزم 

من شکمم خیلی شل شده و بزرگ شوهرم میگه شکمت خیلی جلو اومده من خودم متوجهم ولی اراده ندارم عاشق خوردن غذا هستم 

سعی کن اول برنج و قند رو حذف کنی واقعا جواب میده نیم ساعت تمرینات شکم و پهلو رو انجام بده به مرور چ ...

برای همیشه که نمتونم برنج رو حذف کنم میتونم هفته ای دو بار بخورم در کل د چند قاشق 

به نظرت خوردن دو وعده خوبه در روز