2777
2789
عنوان

خانوما خوش انداااام بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 39 پست
من بچه بودم باشگاه میرفتمآخر شب چیزی نمیخورم برنج که اصلا برا شام نمیخورمنوشابه رو ترک کردمپیاده روی ...

من برعکس پیاده روی اصلا..  برنج تقریبا هر روز نوشابه هر روز

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    

اگه برین باشگاه بگین رژیم چاقی بدن بهتون ، صد درصد نتیجه میبینید البته اگه برنامه ای که میدنو درست اجرا کنید و تو باشگاه هم به حرفای مربی عمل کنید

من تو سه هفته نتیجه دیدم

اگه باشگاه برین ،اندامتون هم پر میشه و شکم هم نمیارین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ ورزشایی

من رفتم باشگاه خیر سرم لاغر شم چند سال قبل ورزش خیلی سنگین بود انقدر گشنم میشد بعد تمرین لقمه میخوردم تو سه ماه ۸کیلو یهو چاق شدم ولی خوشگلا😉😁

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
عصبی هم هستیزیاد عرق می کنی گرمایی هستی

اره

نمیدونم گرمایی هستم یا ن

طبع بدنم سوداویه غلبه سودا دارم

خیلی فکری ام و نشخوار فکری دارم یه چیزیو صددفعه توی ذهنم تکرار میکنم الان یکساله دارم به یه چیزی فکر میکنم هرروز

یجوری میرم انگار از اول نبودم

ارهنمیدونم گرمایی هستم یا نطبع بدنم سوداویه غلبه سودا دارمخیلی فکری ام و نشخوار فکری دارم یه چیزیو ص ...

نبنه دوم سال متولد شده 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

الهی خدا بهت سلامتی بده از نظر غذایی چطوری

ممنون عزیزم.  بدون قرص اشتها اور خیلی بی اشتهام خانوادگی ایطوریم و همه لاغریم

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم