2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله متخصص سوکس های ریز اینجاست...من سالها با اینا جنگیدم و بالاخره نسلشون رو تو کل منطقه منقرض کردم...طوری که سازمان محیط زیست ابراز نگرانی کرد....پودر سفیدا هست از اونا همه جا ریختم و خمیر مخصوص سوسک هم تو همه کابینت ها زدم و همه جا رو سم پاشی اساسی کردم و 4 روز رفتیم سفر و وقتی برگشتم دیدم همشون مردن..تا مدتها از اون پودر سفیدا همه جا میزدم

سوسک ریز از کثیفی و چربیه...

بهداشت آشپزخونه خیلی خیلی مهمه 

همه چیزو بریز بیرون بشور کف آشپزخونه رو هم با وایتکس و تاید بشور

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

به به

واقعا من اگه ماهی یکبار کف آشپزخونمو نشورم هیچی به دلم نمیشینه 

بندای بین سرامیکا و داخل و روی کابینتا و پشت گاز و هود خییییلی مهمه اینا تمیز باشه امکان نداره سوسک بزنه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

واقعا من اگه ماهی یکبار کف آشپزخونمو نشورم هیچی به دلم نمیشینه بندای بین سرامیکا و داخل و روی کابینت ...

اره گلم راست میگی منم مثل توام . الانم کل خونه رو ریختم شستم موکت فرش لحاف تشک بالش اشپزخونه تمیز کردم پنجره هارو پاک کردم کلا همه چی . اینجوری خیلی حالم خوبه