2777
2789
عنوان

کیا با شوهرشون قهرن

137 بازدید | 14 پست

بیاید  در ودل .بگید چرا قهرید چند روز قهرید. من هفت روز قهرم باهم بحثمون شد من دادوبیداد کردم اونم دست روم بلند کرد منم زدم. ولی الان یه هفته اس قهریم .اصلا هم پشیمون نیست .دلم گرفت راستش این چه قسمتی بود من داشتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه من بند نمیاد.تو ماشین پشت چراغ قرمز یه دفعه زدم زیر گریه. کم مونده بود تصادف کنم.خاک تو سر دنیا ...

شاید قهر شما یک‌‌ نشانه از طرف خداست  که در تصمیمت برای ازدواج باز دقت بیشتری کنی .نشانه های قبل ازدواج خیلی جدی بگیر .

منم قهرم باهاش الان سه ماهه خونه بابامم

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

شاید قهر شما یک‌‌ نشانه از طرف خداست که در تصمیمت برای ازدواج باز دقت بیشتری کنی .نشانه های قبل ازد ...

آخه تایپیک آخرمو نگاه کن 

به خدا از دنیا  خسته شدم.

همه چی کامل فرستاده خدا فقط یه ایراد داره که حل نمیشه

پیشقدم نشده ررا اشتی

اومدن من نذاشتم مشگل خیلی بزرگه خیلی

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

آخه تایپیک آخرمو نگاه کن به خدا از دنیا خسته شدم.همه چی کامل فرستاده خدا فقط یه ایراد داره که حل نم ...

منظورت اگر سیگار کشیدن باشه به نظر من مهم نیست مهم اینه چشم و دل پاک بودنه سیگار رو میشه به مرور ترک کرد 

لینک ناشناسم🌹https://abzarek.ir/service-p/msg/2299502