2777
2789

سلام 

خانم هایی که همسران سرد مزاج داشتن به مرور چطوری کنار اومدن؟افسرده نشدن؟پیر نشدن؟جدا شدن؟

من در ۹۰درصد مواقع خودم پیش قدم میشدم ولی مدتیه دست کشیدم فهمیدم من نرم اونم نمیاد الانم از همیشه کم حرف تر و آروم تر و افسرده ترم حس میکنم دارم محو میشم 

شوهرم دوست دارم آدم خوبیه ولی واقعا دارم حیف میشم 😔

از عطاری یه چیزی بگیر بده بهش

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی بگیرم؟

مشکلت رو بگو خودش یه چیزی میده گرم بشه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
عادی نمیشه،فقط تو سرد و سرخورده میشی،چند ساله ازدواج کردی؟

۳ساله 

دارم عذاب میکشم باورت میشه یه سری رفتم بیرون یه آقایی محترمانه بهم پیشنهاد دوستی داد نشستم تا خود خونه گریه کردم 

از تنهایی از دیده نشدن از سرخوردگی

۳ساله دارم عذاب میکشم باورت میشه یه سری رفتم بیرون یه آقایی محترمانه بهم پیشنهاد دوستی داد نشستم تا ...

ببین ببرش دکتر و تراپی،اگه همکاری نکرد ی فکری بکن،چون واقعن سخته برای زنی که خودش سرد نیست،بچه که نداری؟

تو چه قشنگی😍...