2777
2789

تا زمانی که خودمون اجازه ندیم هیچکس نمیتونه بهمون متلک بندازه و آزارمان بده 

نمیتونه قضاوتمون کنه و نمیتونه تو کار هامون دخالت کنه و هزار چیز دیگه 

مثلا یکی بهتون متلک میندازه و میخواد آزار ببینید اصلا به خودتون نگیرید و انگار با شما نیست اتفاقا بخندین بگین عه یا آها بستگی به موضوع داره 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

والا بعضیا هم از اونور بوم افتادن یه چیز میگی اصلا منظورت به اون آدمم نیست به خودشون میگیرن زود و با ...

واقعا متعادل بودن هم خیلی خوبه 

ولی کلا باید هیچ چیز رو به خودت نگیری آدم زود پید میشه وگرنه

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخوای احترامت پیش همه حفظ بشه هیچوقت خط قرمزت رو واسه هیچکس از بین نبر بذار همیشه باهات تعارف داشته باشن شاید تو دلت پاک باشه مهربونی کنی اما دیگه تو این دوره زمونه جواب نیست و همه می‌خوان پایین بکشنت تموم شد و رفت.

اگه میخوای احترامت پیش همه حفظ بشه هیچوقت خط قرمزت رو واسه هیچکس از بین نبر بذار همیشه باهات تعارف د ...

کاملا درسته عزیزم موافقم