2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اشکالی داره؟کاش تو این شرایط سخت با هم مهربونتر باشیم

ببین من تا حالا تجربه نداشتم یعنی کلا تو خانواده هم من اولین کسی هستم که دارم ازد میکنم 

واقها نمیدونم درسته این کار یا نه 

آره میگه طلای نو 30 درصد اجرت داره

چند جا قیمت کن و مقایسه کن بعد بخر خیلی از طلا فروش ها با انصاف هستن  همین چند روز پیش   از پاساژ نور زنجان گرفتم برای دخترم چندتا مغازه هاش سر زدم قیمتها یکی بود به جز دوتاش واقعا با انصاف بودن یکیش گفت هیچ جا نگین از ما با این قیمت خریدیم...

ببین من تا حالا تجربه نداشتم یعنی کلا تو خانواده هم من اولین کسی هستم که دارم ازد میکنم واقها نمیدون ...

طلا فروشا سود و اجرت و مالیات برای طلای نو میگیرن و همین باعث میشه شما طلارو خیلی گرون تر از قیمت واقعیش بگیری

ولی در طلای مستعمل شما فقط سود ۳ تا ۵ درصد میدی و طلای بیشتری با پولی که داری میگیری

طلای نو و مستعمل خیلی از نظر ظاهری با هم فرق ندارد طلا طلاست و درخشندگی و جلاشو داره

عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)