2777
2789

اولی کار کردن و راننده ماشین زباله کش ، ناهار بیاد خونه شام بیاد و شب خونه باشه ، حقوقش ۴۵ میلیون باشه

دومی برای خودش کامیون )خاور بخره بره شهرهای دور و تو باربری ها کار کنه که البته نمیدونم درآمدش چقدر هست

من خودم اولی رو انتخاب کردم شوهرم دومی رو 

بهش میگم پیشم باشی و کنارم باشی راًضی ترم

راه دور هم خطرناکه تو جاده هم سخته واقعا

هم اینکه از خونه و زن و زندگی میفتی

شما هم لطفا نظر بدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی چون همش پیش زن و بچس ....بعدم باید بگید کارمند شهرداری هستش ک خب دروغ هم نگفتید ....

دومی شغل پرریسک تر و سخت تر ولی خب حقوقش تقریبا دوبرابر اون ب شرطی ک خاور برای خودش باشه

لازم نیست آدم همه چیو ب بچه بگه. بهش میگید راننده هست بابات

نه این اشتباهه بچه از اول باید بدونه و کنار بیاد چه اشکالی داره مگه شغلش باید بهش یاد داد در جواب تمسخر بقیه چه برخوردی بکنه بعدم تا کی مخفی کنن بالاخره چی

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
اولی چون همش پیش زن و بچس ....بعدم باید بگید کارمند شهرداری هستش ک خب دروغ هم نگفتید ....دومی شغل پر ...

خآور برای خودشه

تا تاپیک قبلم همه به من گفتن اشتباه میکنی شغل دوم بهتره

اینجا گفتن شغل اول

شغل دومی بهتره ازهرنظربگید درآمد و.... سختی داره ولی خیلی خوبه

خودم که شروع نشده به خاطر دوری و تنها زندگی کردن دارم گریه میکنم

میخواستم برم شوهرمو منصرف کنم تامین قبل گفتن اشتباه میکنم