2777
2789
عنوان

تاوان ظلم کردن

303 بازدید | 22 پست

بچه ها شما کسی بوده بهتون ظلم کرده باشه و خدا تاوان ظلمش و بهش داده باشه؟؟

من خودم آره

منم دیدم،تقریبا ۱۴ سال پیش که تو عقد بودیم مادرشوهرم ما رو خیلی خیلی اذیت می‌کرد چون من یکم بی سر زبونتر بودم تو جمع زیاد حرف نمی زدم خجالت میکشیدم،اینم کلا رفت تو قیافه با من حتی جواب سلامم نمیداد،دعوای منو و شوهرم و مینداخت،همش میگفت دختر من نمونه اس همه ازش راضی ان،مادرشوهرش ازش راضیه و...یکبار با شوهرم دعوا کردیم یک هفته با هم قهر بودیم بعد من رفتم خونه شون وسایلم جا مونده بود بیارم،شوهرم نبود اینم سریع زنم زد به داداش خودش،و شوهرم بعد جلو اونا گفت تو یک لنگه جوراب نداشتی ما برات خریدیم،خواهر خودم اون موقع تو یک پاساژ کارای نظافت میکرد،بعد به داداشش گفت خواهرش تو نظافت چیه و مسخره کرد....و من همونجا شکستم...و واگذار کردم به خدا...خلاصه سالها گذشت پدرشوهرم فوت شد،و مادرشوهرم الان تو خونه های مردم نظافت میکنه،خواهر شوهرم چندین ساله تو خونه مادرشوهرش با بچه هاش زندگی میکنه چون شوهرش معتاده و نمیتونه دیگه خرجی بده،اما خدارو صد هزار مرتبه شکر همین من بی زبون رو خدا یک نظر عالی بهم کرد و الان صاحب کسب و کارم و خرج خونه مون رو خودم میدم،خدا بسیار بزرگه😊

البته اینم بگم خب بابای من کارگر ساده بود،اما ما رو طوری بار آورده بود که هیچ وقت از کسی چیزی نمیخواستیم،حتی من خودم از شوهرم تو عقد هیچی نمیخواستم،نمیدونم چرا همش میگفت ما برات فلان چیز و خریدیم،در حالی که یک عید شاید شوهرم برام لباس می‌خرید که اونم کمترین وظیفه یک شوهر هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اونایی که به من ظلم کردن شدن بنده لایق خدا به همه خواسته هاشون رسیدن

عزیزم من یکبار دیگه یکی بهم ظلم کرد باورت نمیشه رفتم تو حموم داشتم از شدت غصه خفه میشدم واگذار کردم به حضرت زهرا،بعد یک هفته بلایی سرش اومد که چهار ساله هنوز درگیره،واگذار کن به خدا و معصومین

اونم بخاطر بی زبونی تو بوده سواستفاده گرده ازت

واقعا،الان خداروشکر بهترم،اصلا نمی‌ذارم بهم چیزی بگن،درسته قورتشون میدم،فک کنم دلشون برای اون آدم سابقی که بودم تنگ شده😅

چه خوب تقاص پس داده، آره منم خانواده ی همسرم هرکاری کردن الان دارن عین همون عذاب رو میکشن... خداروشکر که حواسش به مظلوم جماعت هست

هرچه کنی به تو بازمیگردد، حال بنگر خیر است یا شر! 

به امام رضا واگذارش کردم الان شده خادم امام

الله اکبر،واقعا😮‍💨اگر ظلمی که بهت کرده رو خیلی بزرگه که عمرت رو ازت گرفته حتما هر روز شکایتش رو به خود امام رضا بکن

ولی به من عکسش ثابت شد (..!من درست همین امروز از خدا شکایت کردم که چرا مسیر رو واسه کسی که بهم ده ساال ظلم کرد هموار کردی تا دوباره به کاراش ادامه بده 

دیگه بهم ثابت شد که این دنیا رو دار نا عدالتی برقراره و ظالم همیشه سالم و پابرجاست 

الله اکبر،واقعا😮‍💨اگر ظلمی که بهت کرده رو خیلی بزرگه که عمرت رو ازت گرفته حتما هر روز شکایتش رو به ...

عمرمو جوونیمو سلامتی مو همه  بخاطر حرفا و رفتارای اون تباه شد

اول زندگی با یه شوهر دانشجو زندگیمو بدون توقع شروع کردم کوچکترین فشاری به خانواده شوهرم نیومد زن بابا شوهر که مادر شوهرم میشد چون من مظلوم و بی زبون بودم خیلی با نیش و کنایه اذیتم میکرد پیش خودش میگفت اینکه بی زبونه از همین حالا مثل موم تو دستم بگیرمش منم خیلی تحمل کردم رفتاراشو یعنی بلدم نبودم تلافی درست حسابی کنم یه شب حمله عصبی بهم دست داد فقط جیغ میزدم شوهرمو دخترم وحشت زده اب میریختن رو سر و صورتم تو همون حال رفتم تو حیاط دستامو رو به آسمون بلند کردم گفتم خدا داغ عزیزتو به دلت بذاره پس فردای اونروز عزیزترین و تنهاترین خواهرش فوت شد و من خیلی متعجب شدم و ناراحت هم شدم گفتم درسته منو آزار داد ولی دیگه هیچ وقت آرزوی مرگ کسی رو نکنم

چه خوب تقاص پس داده، آره منم خانواده ی همسرم هرکاری کردن الان دارن عین همون عذاب رو میکشن... خداروشک ...

خودم همیشه متعجبم،حتی مادرشوهرم این حرف و که به من زده بود یادش مونده،تا ماه ها که می رفت خونه مردم نظافت به همه میگفته من نفهمم،من نمیگم نظافت کار بدیه هر شغلی برای خودش شریفه کار که عار نیست،اما اون بد می دونست،تازه خواهر من همیشه فروشنده بود از شانس ما یک ماه رفت اونجا بعد یک ماهم در اومد،که اینم کوبوند این و تو صورت من