2777
2789

شوهرم مسافر کشی میکنه براروستاشون نمیدونم این زن و دخترش از کجااویزون شدن شوهرم قبلا سابقه خیانت دا ر

ه حتی دوبارم اینطوری شده بود ک با مسافراش دوس شده بودن چاره ندارم موندم تو زندگیش الانم این زنه دخترش طلاق گرفته وقتی شوهر داشت با ی پسر دیگه بود طلاقش دادن الان هردقیقه ب شوهرم زنگ میزنن کجایی بیا ببرمون فلان جا بهمان دوبار باهاش دعوا کردم میگه بخاطر پولش میبرم الانم این موقع شب دعوا کردیم ولی رفت خودشم دس بردار نیستن چهار بار زنگ زدن کجایی پس نمیای چرا بخدا خیلی دلم گرفته وقتی میگم دعوام میکنه بازبون میگم میگه بخدا فقط مسافرن ودوس ندارم ببره چرا نمیفهمه خدا لعنتشون کنه خب همه جا پر تاکسی اسنپ چرا ب این زنگ میزنن چیکار کنم 

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

بهش بگو اگه فقط مسافره نبر دیگه پولش اسکال نداره ارخش قراره بیاری بزاری سر سفره ما دیگه بگو نبر به زنه ام بگو من نمیام بهش بگو شماره زنه رو بده خودتص حبت کن بگو شوهر منو دیگا زنگ نزن بلاکش کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش بگو اگه فقط مسافره نبر دیگه پولش اسکال نداره ارخش قراره بیاری بزاری سر سفره ما دیگه بگو نبر به ز ...

اره ببین نداده هزار بار گفتم نمیخای پولشو میگه بتو ربط نداره میبرمشون الانم جایی بودیم مارو سریع برداشت گف بذارمتون خونه برم دنبالشون ازاینجا هم تا روستا ی ساعت رفت وبرگشته گفتم ماهم بیاییم گف نههه

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔
اره ببین نداده هزار بار گفتم نمیخای پولشو میگه بتو ربط نداره میبرمشون الانم جایی بودیم مارو سریع برد ...

کاششش باهاش میرفتی .کلا خودش و دخترش دو نفره .مینشستی جلو دلبری نکنن 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

سیم کارت شوهرت عوض کن ،به هیچ وجه دیگه نزار بره،بوی مخ زنی میاد 

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

کاششش باهاش میرفتی .کلا خودش و دخترش دو نفره .مینشستی جلو دلبری نکنن

نبردمون💔

اره ببین نداده هزار بار گفتم نمیخای پولشو میگه بتو ربط نداره میبرمشون الانم جایی بودیم مارو سریع برد ...

تنها راهش همون زنه و دخترشو فوحش بدی بگی برو ماشین دیگ بگیر زنگ ب شوهرم نزن و مسدودشون کن

یا از گوشی شوهرت یواشکی مسدودشون کن توروبیکا ایتا اینستا و پیامرسان و تماس و....شوهرتم نفهمه 

سیم کارت شوهرت عوض کن ،به هیچ وجه دیگه نزار بره،بوی مخ زنی میاد

مگه دست منه چموری عوض کنم

وقتی چاره ای نداری و موندی تو زندگی دیگه حساس و پیگیر نشو،چون بی فایده اس الانم بفهمی داره خیانت میکنه غیر اینکه اعصابت خورد کنی و غصه بخوری کاری دیگه ای ازت برمیاد؟!

مگه دست منه چموری عوض کنم

پس زنه ودختره بشور بزار کنار ،خودت بزن کولی بازی ،به شوهرت بگو اگر بری ابروت میبرم حتما خودت کرم داری میری مسافر قحطی نیس،سیم کارتش بشکون بنداز دور بابا ،

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡