2777
2789
عنوان

چه زن‌هایی مهریه می‌گیرن

147 بازدید | 20 پست

خیلیا اینجا برای توجیه مهریه گرفتن زنها، میگن چون شوهرشون بهشون ظلم کرد. اونا رو کتک زده. خیانت کرده و...

خواستم بگم زنهایی که در "طولانی‌مدت" بهشون چنین ظلمهایی میشه، اصلا دنبال مهریه نمیرن. چرا؟ چون زنی که زرنگ و باعرضه باشه (که بتونه مهریه بگیره) اصلا اجازه نمیده همسرش "طولانی مدت" بهش ظلم کنه. «فورا» برای مهریه اقدام میکنه.

من خودم دیدم طرف مهریه که هیچی، حتی از خیر جهیزیه اش هم گذشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داشتم تعجب میکردم که چرا انقد زن ستیز و بی درک نسبت به مسائل زنان ک دیدم کاربر اقاست😐

در ادامه صحبتم اتفاقا خیلی زن ها بعد ظلم دیدن تازه متوجه ظلم خودشون در حق خودشون میشن و حقشونو میگیرن

مشکل حرفم کجاست؟

تفسیر شما از این مسئله سلیقه ایه و بدور از واقعیت 

ینی در بطن کلامتون می‌فرمایید زن هایی ک مهریه میگیرن ظلم ندیدن و زرنگن و...

چون زن های مظلوم نمیتونن 

در صورتی که اینطور نیست آدم ها پیچیده تر از این حرفان که اینجور ساده نظریه میدین

خیلی از زنها مهریه نمیگیرن. چون روندش طولانی و سخته.

اون مردی که مهریه رو نمیده بره ببینه میتونه بخوره

سرطان میشه از حلقومش میزنه بیرون

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

نه 

شما فقط به نمونه های اطراف خودتون بسنده کردین ! 

مگه دایره اطرافیان شما چقدر گستردست که با توجه بهش در مورد کل جامعه نظر میدید ؟

برخلاف شما ، من در این زمینه آدمای خیلی زیادی رو دیدم . از بستگان نزدیکم افرادی بودن که دادگاه خانواده کار میکردن 

خیلی از زنها بعد 10 20 سال زندگی ، بعد از اینکه شور عشق و توهم اینکه با هم میسازیم و مرده حق داره و و... فروکش کرد و سنشون از 40 گذشت و عاقل شدن تازه به خودشون میان و میبینن چه ظلمی در حق خودشون کردن و تازه تصمیم میگیرن مقابلش بایستن

به علاوه ما جدیدا با یک پدیده خیلی عجیب رو به رو شدیم . طلاق در حال افزایش زوج هایی که بالای 50 سال عمر دارن و 20 30 سال از زندگی مشترکشون میگذره و حتی نوه هم دارن ، که باید بگردیم ببینیم علتش چیه 

بعد خیلی از تعاریف شما درست نیست. مهریه حق زنه . نیاز به توجیح نداریم برای گرفتنش ! مرد حق طلاق داره ، زنم مهریه داره . این به اون در !

تعریف شما از زن زرنگ و با عرضه هم اشتباهه . زرنگ بودن یه انسان با گرفتن مهریه لزوما ارتباط مستقیمی نداره که شما این دو تا رو به هم ربط دادید

بعد اصلا با فرض اینکه صحبت شما درباره زن زرنگ درست باشه ، جمله اولتون ارتباطی با بقیه استدلالتون نداره ! 

طرف همون دفعات اولی که از شوهرش رفتار بد میبینه ، زرنگه ( طبق تعریف شما ) و میره مهریشو میگیره 

پس ( بازم طبق تعریف شما ) رفتار بد مرد توجیه خوبی برای گرفتن مهریه هست !

جملاتتون با هم تناقض داره و یه استدلال منسجم رو نمیسازه

نه شما فقط به نمونه های اطراف خودتون بسنده کردین ! مگه دایره اطرافیان شما چقدر گستردست که با توجه به ...

مهریه حق زن نیست. زنیکه 1 ثانیه از عقدش بگذره میتونه مهریه بگیره. آیا این حقشه؟ مسلما نیست. هیچوقت قبول نمیکنم که مهریه حق زنه. زنیکه خیانت کنه بهش مهریه تعلق میگیره. مهریه حق زن خائنه؟! مسلما نیست.

پاراگراف آخرتون و حرفتون در مورد زن زرنگ رو متوجه نشدم.

مرسی که نظرتون رو گفتید.

مهریه حق زن نیست. زنیکه 1 ثانیه از عقدش بگذره میتونه مهریه بگیره. آیا این حقشه؟ مسلما نیست. هیچوقت ق ...

درست صحبت کن ! 

ادب رو رعایت کن تا جواب درست بشنوی ! 

چجوریه که تو از وقتی به دنیا اومدی صرفا به خاطر مرد بودنت دو برابر خواهرت ارث داشتی ؟

چجوریه که یک ثانیه از عقد بگذره ، زنی که تا همین یک ثانیه پیش مجاز بود هر جایی بره ، حالا باید برای خروج از کشور از مرد اجازه بگیره؟

چجوریه که یک ثانیه از ازدواج بگذره ، زنی که تا دیروز با پول خودش هر جایی دلش میخواست سفر میرفت و کار میکرد و زندگی میکرد ، باید تابع شوهر بشه و هر جایی که مرد خونه فراهم کرد تو هر شهری که بود ، موظفه بره باهاش زندگی کنه ؟

چجوریه یک ثانیه از عقد که بگذره ، مرد از همون لحظه هر وقت که بخواد بدون هیچ دلیلی میتونه زنش رو طلاق بده اما زن حق طلاق و خروج از رابطه رو نداره ؟

چجوریه که تو صرفا چون پسر به دنیا اومدی اگه بکشنت دیت دو برابر یه زنه ؟

چجوریه که شهادت دو مرد در دادگاه با شهادت چهار زن برابره ؟

چجوریه که زن تا یک ثانیه قبل ازدواج آزاده هر جا هر کاری که دوست داره داشته باشه و هر رشته و دانشگاهی که دوست داره درس بخونه اما یک ثانیه که از عقد بگذره اختیار تحصیل و اشتغالش میفته دست مرد

چجوریه که تو خیلی از رشته ها ( به خصوص رشته های مهندسی ) موقعیت های شغلی بهتری همیشه برای مرد ها فراهمه وپیشنهاد های شغلی بهتری دارن ، فقط به خاطر اینکه مردن !

مهریه ، جایگزین تمام بلاهاییه که سر زن بیچاره میارید ! وقنی دو برابر خواهرت ارث بردی هم اینجوری معترض بودی یا فقط االان که قضیه به ضررته اینجوری ناراحتی ؟؟

کسی شما رو مجبور به ازدواج نکرده

نمیخوای مهریه بدی ؟ ازدواج نکن !

پاراگراف آخر رو هم بگو کجاشو متوجه نشدی برات توضیح بدم