2777
2789

امروز تو تاکسی بودم 

یه مرد چسبیده بود بهم 

یعنی جوری نشسته بود کلا انگار روی من بود 

مثل چی بود میداد 

بغلش هم یه زن بود 

پاهاش رو تا حد ممکن باز کرده بود 

هم به اون بخوره هم به من 

واقعا حالم بهم خورد 

تا حالا واستون پیش اومده 

چه واکنشی داشتید 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بی ناموس بوده دیگه

خدا سر ناموسش بیاره خیلی بدتر 

حس تجاوز داشتم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئن باش میاره . متاسفم از این بابت😖

منم متاسفم و ناراحت و خشمگین 

میگفتی گمشو اونور بوگندو یا یه اسپره در میوردی مثل حشره کش میزدی بهش😂

وااای چقد خندیدم 🤣🤣🤣

وااای چقد خندیدم 🤣🤣🤣

سلام دوست عزیز خوبین؟ ببخشید تو یه تاپیکی دیدم درباره قهوه اطلاعات داشتی میتونم چند تا سوال درباره قهوه بپرسم؟ 

من قهوه تام کینز سبز یا زرد همیشه میگیرم اولا خوب بود اما الان روم اون تاثیر رو نداره چه قهوه ای بگیرم که خوب باشه و تاثیر زیاد داشته باشه یعنی سرحالم بیاره حالمو بهتر کنه؟

سلام دوست عزیز خوبین؟ ببخشید تو یه تاپیکی دیدم درباره قهوه اطلاعات داشتی میتونم چند تا سوال درباره ق ...

عزیزم

دستگاه قهوه ساز داری ؟

تازگی ن ولی ده 12 سال پیش زیاد لعنت بهم که سکوت میکردم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
تازگی ن ولی ده 12 سال پیش زیاد لعنت بهم که سکوت میکردم

چی میشه گفت