2777
2789

جو شهر چطوریه توضیح بدین شاید دانشجو بشم اونجا مناسبه ؟

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
خیلی شهر پر شور و هیجانیه شلوغ پلوغه یکم ولی برای دانجشویی عالیه خوش اب و هوا هم هست

خیلی ممنون عزیزم دعا کن قبول بشم 🥰

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی شهر پر شور و هیجانیه شلوغ پلوغه یکم ولی برای دانجشویی عالیه خوش اب و هوا هم هست

دقیقا منم دوست دارم شهر شلوغ باشه

شهر. کوچک هست .ولی مردمانش خیلی ادعای با کلاس بودن دارن مخصوصا در برابر سبزواری ها. آب و هوای خوب ...

به نظرت بین سبزوار و نیشابور کدوم رو اولویت بزنم ؟ 

شهر کوچیکه 

دانشگاه سبزوار هم خیلی بهتر از دانشگاه نیشابوره 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
به نظرت بین سبزوار و نیشابور کدوم رو اولویت بزنم ؟

سبزوار رفتی فقط اینو به یاد داشته باش
بار ها افراد تو محدوده سبزوار تصادف کردن ، طلای زن ها ، کیف مردا رو خالی کردن و بعد اورژانس وارد عمل شده