2777
2789
عنوان

نصیحتتون به دختر خوابکاهی ❤️🩵

181 بازدید | 20 پست

مثلا اگر خودم برای خودم غذا درست کنم 

باید به همه تعارف کنم؟ تعداد زیاد خب 

اگه کسی تعارف نزد من نزنم؟ 

فضاش چطوریه ؟ 

بعد تلفن اینا زنگ بخوره کجا باید برم جواب بدم تو راه رو؟ چون درس میخونن میگم

هرچی میدونید ممنون میشم راهنمایی کنید از تجربه خوابگاه رفتنتون

اگر تجربه خوب یا بدی دارید بگید بهم لطفا هیچی نمیدونم ازش احساس گیجی میکنم 

چی باید بردارم؟

چی برندارم؟

چیکارا بکنم 

بعد من در ظاهر  آدم خشک و مغرور و نچسبی بنظر میرسم ولی خب در باطن نه 

من وقت رفاقت و این چیزا ندارم ولی دلم هم نمی‌خواد نسبت بهم گارد داشته باشن چیکار کنم 

من دانشگاه نرفتم طبق ابجیم میگم...

معمولا اونجا غذا میدن لازم نیست بری غذا درست کنی. ممکنه فقط جمعه ها غذا از سلف بهت ندن

تعارف نمیخواد همه کلی چیز میخورن

فرقی نداره تلفنت زنگ خورد میتونی تو اتاق جواب بدی یا تو راه رو

𝒀𝒐𝒖𝒓𝒆 𝒃𝒆𝒂𝒖𝒕𝒊𝒇𝒖𝒍 𝒂𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒊𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒕𝒓𝒖𝒕𝒉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی بستگی به هم اتاقیا داره

خیلیا مشترک غذا میپزن و دونگ می‌ذارن که خیلی خوبه کارت کمتر میشه 

ولی اگه اینطور نبود تعارف نکن یا به تعارف سطحی کن ولی نده یه عده سواستفاده گر هستن منتظرن تو زحمت بکشی و هزینه کنی اونا آماده بخورن

وسایل بقیهرو برندار ک اونام وسایلتو برندارن اگر یکبار مانتوهاتو قرض بدی دیگه خودت نمیبینیشون🥴

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

کیف دنیا بکن خوابگاه بهترین دوران زندگی لذت ببر ازش .ب مرور میفهمی چی ببری چی نبری .بگین و بخندین و جشن بگیرین و کیف کنید .خودتو با بابقیه وفق بده خوابگاه پر از آدم های مختلف اگر سازگار بشی فردا با جامعه و خوانواده همسر و همسر سازگاری بهتری میگیری .فقط خواهشا خودتو چس نکن تو خوابگاه که آدم خاصی هستی و از دماغ فیل افتادی .با خوبا خوب باش بدها رو اذیت نکن معمولی باش که درد سر برات نشن

همه چی خوب میشه تلاش کن 

من پسر با تجربه ۶ سال در خوابگاه بودم؛ نکات زیر رو توصیه میکنم:

با هیچ کس تعارف و رودربایستی نداشته باش مخصوصا سر کارهای مشترک، وسایل شخصی؛ تعارف غذا به دیگران و...

به هیچ کس اعتماد نکن و با کسی کامل صمیمی نشو تلفن هم حتی الامکان بیرون اتاق جواب بده