2777
2789
عنوان

لطفاً خانم های مذهبی بیاین

113 بازدید | 18 پست

ما مغازه باز کردیم و فروش ک دوخت پرده قراره انجام بدین 

وقتی مثله قیمت پارچه متری ۳۰۰تومن هست باید روش یه کم بکشیم بفروشیم؟

اگه نه فقط قیمت دوخت رو بگیریم 

میشه لطفااا راهنمایی کنید 

نمیخوام گرون فروشی بشه

هزینه دوخت بگیری مگه چقدر میخوای سود داشته باشی؟ یه درصدی باید روی. کار بکشی که درامد باشه برات دیگه! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیق متوجه نشدم یعنی مثلاً عمده می‌خرید متری ۳۰۰؟ خب عزیزم اشکالی نداره که یه مقدار سود بکشید روش

چقدر خوبه بکشم روش گلم؟

چون اولشه هنوز نمیتونیم عمده بخریم 

پارچه متری ۳۰۰ تومن

چند درصد روی کار بکشم گلم؟

من تو این کار نیستم.

شاید 20 درصد باشه. شاید بیشتر.. 

اطلاع ندارم و بهتره بلچندنفر که تو. کسب و کارن صحبت کنید

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

چقدر خوبه بکشم روش گلم؟چون اولشه هنوز نمیتونیم عمده بخریم پارچه متری ۳۰۰ تومن

البته من تو این کارا نبودم که سر در بیارم ببین ۳۰ درصد سود براتون میصرفه ؟ 

قبلاً جایی شنیده بودم سود منصفانه ۳۰ درصد هست 

خودمم یه مدت روسری میفروختم ۳۰ درصد می‌کشیدم روش 

یه ذره هم قیمتاتو با جاهای دیگه مقایسه کن چون اولشه سعی کن مشتری جذب کنی از کیفیت کار و خوشرویی و تمیزی دوخت غافل نشو❤️

اینجوری که نمیشه حساب کرد شما برو مغازه های تو شهرتون  آمار بگیر و قیمتها رو دربیار به هرحال کرایه مغازه هست مالیات هست وسایل و ادواتی که لازمه ابو برق مالیات و پول کارگر و خیاط .‌‌...بعد یه رقم منصفانه ای به مشتری بدید 

البته من تو این کارا نبودم که سر در بیارم ببین ۳۰ درصد سود براتون میصرفه ؟ قبلاً جایی شنیده بودم سود ...

مرسی گلم که راهنمایی کردی 

میشه بگی چطوری حساب کنم که ۳۰ درصد روی کار بکشم چطوری میشه ؟

مثلا بخوایم روی پارچه که متری ۳۰۰ تومن گرفتم ۳۰ درصد سود کنم

اینجوری که نمیشه حساب کرد شما برو مغازه های تو شهرتون آمار بگیر و قیمتها رو دربیار به هرحال کرایه م ...

عزیزم من پرسیدم هر کسی یه قیمتی داره 

مثلا پارچه رو من میگیرم که متری ۳۰۰ هست 

بخوام سود منصفانه بگیرم چطوره؟

چقدر خوبه بکشم روش گلم؟چون اولشه هنوز نمیتونیم عمده بخریم پارچه متری ۳۰۰ تومن

عزیزم حتما باید درصدی بکشی.وگرنه سود که نمیکنی ضرر هم میشه .بهتره از همکارا بپرسی  .دوست من فوق مذهبیه ،چند باری  دیدم گرون میده تازه میگفت کلاس فقه تجارت رفته .کلی هم گرون فروشی میکنه بعد میگه از نظر شرعی درسته .حالا شما در حدی که بصرفه و سود کنی و کارتو گسترش بدی ،انجام بده

عزیزم حتما باید درصدی بکشی.وگرنه سود که نمیکنی ضرر هم میشه .بهتره از همکارا بپرسی .دوست من فوق مذهب ...

مرسی عزیزم  که راهنمایی کردی 

من فک کردم باید حتما فقط قیمت دستمزد رو بگیریم 

مرسی گلم که راهنمایی کردی میشه بگی چطوری حساب کنم که ۳۰ درصد روی کار بکشم چطوری میشه ؟مثلا بخوایم رو ...

فدات عزیزم کاری نکردم 

ببین ۳۰۰ رو ضرب در ۰.۳ کن که جوابش میشه ۹۰ هزار تومن بعد نود هزار تومن رو با ۳۰۰ جمع کن یعنی باید پارچه رو متری ۳۹۰ حساب کنی 

یا اینکه میتونی ۳۰۰ رو در ۱.۳ ضرب کنیم که لازم جواب میشه ۳۹۰ هزار تومن

البته این چیزی که من گفتم بدون حساب مالیات و اجاره و.... اینا بودا سعی کن ساز و کار این شغل رو از اهلش یاد بگیری من تجربه ای ندارم گلم