2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این مرد بنظرتون

185 بازدید | 18 پست

سلام من یکسال پیش ازدواج کردم به خاطر اخلاقای بد شوهرم حق طلاقمو ۴ ماه بد ازدواج گرفتم 

از اول زندگی شوهرم کوچیک ترینی بحثی پیش میاد میگه همینی ک هست نمیخوای برو جدا شو تا همین دیشب شوهرم وقتی باهاش ازدواج کردم خیلی بی پول بود وام ازدواج و گرفتیم خونه خریدیم چون ضامناش از من بود خونه به اسم من شد تلوزیون مبل فرش یخچال همه چیم من و خانوادم خریدن اما تو هر بحثی به من فحش میده میگه بی پدر مادر حرومزاده بعد لباساشو ور میداره میره کجا میره ام من نمیدونم امروز پول برق اومده هرچی زنگ میزنم جواب نمیده از اول زندگیم بخاطر بی عقلیاش افتادیم تو قرض من شده با ماهی ۳ میلیون زندگی کردم اما رفتارش با من اینطوریه من چیکار کنم خانوادمم هی میگن جدا نشو الان یه هزار تومنم تو حساب من نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ندارم

همون بهتر خدا دوست داشته 

از همین الان جدا بشی بهتره جونتو بردارو برو

فردا پشیمان میشی زندگی هر کسی به خودش ربط داره گسی جای تو نیست ببینه زجر میکشی هیچ وقتم برای حرف مردم زندگی نکن 

خداروشکر ی خانم منطقی دیدیمحق طلاق و خونه به نام شماس پس انتخاب سختی نیس برات

آره اما تک فرزنده مادر و پدرشم جدا شدن پدر و مادرش یه نخم ن برای من خریدن ن برای زندگیمون مامانش اولین یلدایی من هیچی نیاورد اومد دعوا انداخت رفت منم از خونه رفتم شوهرمم طرف اونو گرفت اصلا دنبالمم نیومد تو دعوا ام همش هلم میده یبار تو پارکینگ منو هل داد گفت گمشو برو ساعت ۲ شب 

همون بهتر خدا دوست داشته از همین الان جدا بشی بهتره جونتو بردارو بروفردا پشیمان میشی زندگی هر کسی به ...

من عروسی نگرفتم عوضش گفتم خونه بخریم ماشینم داشتیم وسایل خونه ام خانواده من خرید چون کسیو نداشت شوهرم از رو دلرحمی الان سر هر بحثی میگه بی پدر مادر خروم زاده بعد لباساشو ور میداره میره جواب تلفنمو نمیده حس میکنم خیانت میکنه آخه کسیو نداره خونه کی میره؟

احتمالا چون خونه به نامته زورش میگیرهولی نذاری از دستت دربیاره بگی زندگیم شییرین شهشوهرت شعور نداره ...

جلو مامانم منو تو خیابون هل داده گفته چته مثل خر سرتو انداختی پایین میری یکم مردونگی نداره یکساله ازدواج کردیم کلا🤦‍♀️