2777
2789

من آنلاین شاپ دارم، بعد یه آقایی اومد سفارش داد، حدود ۱ماه پیش، منم گفتم باید سفارش بدم، گفت اوکیه بده، منم رو حساب اینکه قبلا ام بهم سفارش داده دیگه نگفتم بیعانه بده، گفت عجله ندارم

بعد دو سه روز بعدش دوباره پیام داد نرسید؟

منم گفتم عجله نداشتی مگه

گفت آره همینطوری پرسیدم

دیگه منم عجله کردم که زودتر برسونم دستش گفتم شاید عجله داره

خلاصه ۱هفته ای امادش کردم، بهش گفتم امادست، بعد گفت شماره کارت بده، منم دادم البته با یه تخفیف خوب، اونم کامل زد برام پولو گفت چند روز آینده میام میبرم ( نزدیک شهرمون بود گفت دیگه ارسال نکن سری قبلم حضوری اومد برد)

الان. از‌اون روز ۱ماه میگذره، منم میخوام برم مسافرت ۱۰روزی نیستم پیام بهش دادم گفتم میخوام مسافرت برم اگه میشه زودتر بیاین ببرین

اونم گفت برای فلان تاریخ میخوامش (۱۰روز دیگه)

منم گفتم خب باشه

بعد گفت سفر خوش بگذره، اگه کم و کسری بود بگین 😐😐😐😐😐😐

فقط‌نوشتم لطف دارین. خیلیییی بدم اومددد، مگه من پول خواستم ازش؟؟ پولو که ۱ماه پیش زده، فقط گفتم بیا ببرش نکنه یه وقتی بخوادش که من نباشم خونه

چرا اینطوری گفت؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال بابا یک تعارف بود دیگهشاید شغلش تو شرکت هواپیمایی یا چنین چیزی بوده بابت بلیط و اینا گفتهدر ک ...

خب شغلش هرجا باشه وقتی باید تعارف کنه که من بدونم شغلش چیه و از جهت اون تعارف کرده

اصلا حالم بد شد احساس کردم اینطوری گفته یعنی اینکه پول میخوای 

اونکه یکماه پیش تسویه کرده من فقط گفتم بیا ببرش

چرا بعضیاتون جوری صحبت میکنید که من فکر میکنم تو خارج بزرگ شدید و به فرهنگ مملکتتون آشنا نیستین؟؟؟فر ...

چمیدونم. آخه من برم یه چیزی بخرم که به فروشنده نمیگم چیزی لازم داشتی بگو

خوب شد حرف بدی نزدم😮‍💨