من میگم درسته زمونه خیلی بد شده نه واقعا مردش میتونه ب یه زن غریبه اعتماد کنه نه زن میتونه
خواهر شوهرم دوبار جدا شده...دوماه پیش یه خواستگاری پیش اومد براش قبول کردن و باهم حرف زدن و ایشونم اومدن و رفتن و خرید و لباس و گشت و گذار....و مهریه ایشونم ۱۴ سکه و ۳ دانگ خونه بود مرده قبول کرده بود ولی سند خونش مشکل داشته به خواهر شوهرم گفته بوده ولی منتها ب خانوادش نگفته بود...دیروز ک اومدن محضر عقد کنن برادر شوهرام همشون گفتن خونه رو اول مهر کنه بعد عقد سفت و سخت وایستادن پای کار انگار که بنگاه معاملاتی بود یارو هم سند خونه رو اورده بود منتها بنام خودش نبود به عبارتی میگفت چون اسانسورش مشکل داره پایان کارندادن و منم از اون شخصی ک خریدم همینجوری مونده خلاصه کنم براتون ۳ ساعتی الاف بودیم تو محضر داشتن کارای عقد رو انجام میدادن که سیستم قطع شد اینام داشتن قولنامه خونه رو که مینوشتن یارو گفت که برا خونه باید مبلغ بگین بنویسم اینجا،بابای پسره گفت مبلغ چی شما سه دانگ خونه رو بزن ب خانم سر این زیر بار نرفتن با ۴ ساعت معطلی تو محضر دست از پا درازتر برگشتیم دوتا خانواده باهم بحثشون شد و عقد بهم خورد ب همین راحتی
اخه من میگم بهتر نیس ادم بجای خونه و سکه به شعور و شرافت طرف بیشتر زوم کنه تا خونه و زندگیش اخه کی دیگه الان خونه مهر میکنه اونوقت ما خودمون مهریه امون ۱۴ تا سکه بیشتر نیس والا ن خونه ای ن چیزی مستاجری والا از دختراشم سرتررررریم