2777
2789
عنوان

کسایی که چادری شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 65 پست
پایین تر جواب ایشون رو دادم شما هم دوست داشتین میتونین بخونین

خوندم 

خیلی از دخترا الان از 8 سالگی با ذوق پدر و مادر چادری میشن و دیگه این چادر رو از سر در نمیارن 

تصمیم سختی قرار نیست بگیره 

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحث احساسی بودن نیست من خودم محجبه هستم و خودخواسته هم محجبه شدم توی نوجونیولی صادقانه بگم چادر توی ...

خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون✨

درسته واقعا حرفاتون منطقیه، حتما سعی میکنم خوب تحقیق کنم

ولی خب فضای خانواده ی ما و رفتار دوستام جوری نیست که از اون جهت نگران باشم، حتی تشویقم میکنن

دلم میخواد از همین الان شروع کنم چون سال دیگه که وارد دانشگاه بشم به نظرم خیلی تغییر سخت تر میشه...

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللهم عجل لولیک الفرج✨ (تیکر کنکورمه)

خوندم خیلی از دخترا الان از 8 سالگی با ذوق پدر و مادر چادری میشن و دیگه این چادر رو از سر در نمیارن ...

من درباره مبحث روانشناختی صحبت میکنم نه صرفا تجربه شخصی

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
من درباره مبحث روانشناختی صحبت میکنم نه صرفا تجربه شخصی

چی بگم والا

منم بعد از دیدن صد ها تجربه میگم☺️

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

نه آبجی توجه نکنی بدتر میشن میگن جلو دهن مردم نمیشه گرفت ولی میشه جر داد

😂😂😭

منظورم از توجه نکردن این بود که به دل نگیر، ولی خب حتما باید جوابشونو منطقی و اروم داد چون اگه بخوای با خشونت یا توهین جواب بدی وضع بدتر میشه

البته بعضی وقتا دیگه طرف مقابل واقعیت رو میدونه و نمیخواد بپذیره اونو دیگه حرفم بزنی فرقی به حالش نمیکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون✨درسته واقعا حرفاتون منطقیه، حتما سعی میکنم خوب تحقیق کنمولی خب فضای ...

کلا تصمیم سختیه چون فرهنگ جامعه ما متاسفانه به درک اینکه آدما آزادن عقاید متفاوت داشته باشن نرسیده 

واستون بهترینا رو آرزو میکنم دختر نجیب و دوست داشتنی❤️

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
چی بگم والامنم بعد از دیدن صد ها تجربه میگم☺️

به نظر من حرفشون منطقیه، البته با اینکه باید تا 20 سالگی صبر کرد و اینا موافق نیستم ولی اصل حرفشون درسته، آدم اگه بنا به اجبار خانواده یا به دست اوردن رضایت اطرافیانش هرکاری رو شروع کنه، بعدش کوچیک ترین تلنگری باعث میشه نتونه پای اون کار وایسته، ولی اگه یه تصمیمی رو با منطق و دلیل و جسارت بگیره حتی کل دنیا هم باهاش مخالف باشن فرقی براش نمیکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😂😂😭منظورم از توجه نکردن این بود که به دل نگیر، ولی خب حتما باید جوابشونو منطقی و اروم داد چون اگه ...

ببخشیدا بنظرتون اون لاشی که همچین حرفی میزنه منطق حالیش هس 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

به نظر من حرفشون منطقیه، البته با اینکه باید تا 20 سالگی صبر کرد و اینا موافق نیستم ولی اصل حرفشون د ...

بله درسته 

من شمارو میگم که خودت داری انتخاب می‌کنی و از سر اجبار نیست به نظرم بهترین سن رو داری برای این انتخاب 

ولی خب قطعا کسی که از سر اجبار داره تصمیم میگیره کارش اشتباهه 

کلا تصمیم سختیه چون فرهنگ جامعه ما متاسفانه به درک اینکه آدما آزادن عقاید متفاوت داشته باشن نرسیده و ...

درسته.. خیلی ممنونمم

وایی مرسییی از تعریفتونننن لطف داریددد😭✨💗

1
5
10
15
20
25
30
35
40

21 سالمه

2ماه چادری شدم

ازطرف چن نفر مسخرع شدم ک مهم نیس اصلا و ابدا

بعضیاخیلی دوس داشتن

بعضی وقتا دو دل میشم ک زشت شدم کاش اینکارنمیکردم ولی دوبارع عاشق چادرم میشم

به نظرم اینستا استایلای حجابو نگاه کن خیلی زیبان هیچوقت زده نمیشی همش دنبال ایده ای خیلی قشنگن من میخام عباهای خوشگل بخرم 

واینک یکبار خیلی ناراحت بودم ازهمون مسخره شدنه بعدخابیدم ی ادمی ک ندیدمش ینی یکی از بستگان همسرم فوت کردن قبل بودن من خاب دیدم ایشون میریم جایی و باافتخار راه میره افتخارشون بخاطرحجاب من بود بعداون خواب دلم اروم شد

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

مبارکت باشه عزیزم

ان شالله برسه روزی که دختر منم مثل شما خودش انتخاب کنه

اصلانترس از حرفها برات مهم نباشه

منم ۴ سال کامل چادری شدم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
ببخشیدا بنظرتون اون لاشی که همچین حرفی میزنه منطق حالیش هس

ببین خب الان رسانه جوری شده که اگه غفلت کنی تو یه ثانیه قبل اینکه بفهمی فیل و جای قناری رنگ میکنه و میده دستت و خب اگه اون فردی که اون اخبار و اطلاعات غلط رو میشنوه از قبل آگاهی و پیش زمینه نداشته باشه واقعا اونارو باور میکنه و فکر میکنه حق با اوناست

بعضی وقتا باید منطقی و آروم شفاف سازی کرد، ما با خشونت و توهین فقط آب به آسیاب دشمن میریزیم و باعث میشیم تصویر اونا از اسلام و دین بدتر بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

21 سالمه2ماه چادری شدمازطرف چن نفر مسخرع شدم ک مهم نیس اصلا و ابدابعضیاخیلی دوس داشتنبعضی وقتا دو دل ...

چه خوببب ::)

ولی خب درکل درمورد حجاب استایلا زیاد موافق نیستم چون به نظرم اصل حجاب سادگی و جلب توج نکردنه و اینکه بخوایم با چادر صرفا زیباا به نظر بیایم شاید زیاد درست نباشه (البته آراستگی با اون زیبایی متفاوته)

1
5
10
15
20
25
30
35
40