2777
2789
عنوان

کسایی که چادری شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 65 پست

حرفی نبود قبل و بعدش 

با اینکه اکثر فامیلا مون بی حجابن ولی خیلی ها از حجابم استقبال کردن

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از وقتی محجبه شدم اغلب مردها بیشتر احترام می ذارنولی خانمها نه. بعضی جاها وارد مغازه ها که میشم ر ...

یه عده همیشه حرف مفت میزنن توجه نکن

فقط 36 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللهم عجل لولیک الفرج✨ (تیکر کنکورمه)

به حرف بقیه توجه نکنید

افرین به امضاتون 

پرچم شیرازیا از همه بالاتره 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

من چادری نشدم اما محجبه شدم حس درونم خیلی خوبه جوری شدم که اگر موهام بندازم بیرون با خودم میگم چه ار ...

۱۰۰۰ لایک

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

من به عشق امام زمان پوشیدم 

تا 20 سالگی حجاب نداشتم 

هیچی جز خوشحالی امام زمان برام مهم نبود❤️

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

با توجه به سن تون یکم تصمیم تون رو به تعویق بندازین بیست سالگی به بعد

تصمیمَم احساسی نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به عشق امام زمان پوشیدم تا 20 سالگی حجاب نداشتم هیچی جز خوشحالی امام زمان برام مهم نبود❤️

ایجانمممم😭✨

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ۲۲ سالگی محجبه شدم

بهترین تصمیم عمرم بود

چادرم رو با هیچی عوض نمیکنم

اکثرا استقبال کردن بجز سه چهار نفر

ولی برام مهم اینه که امام زمان و خدا ازم راضی باشن

خودمم ارامشم خیلی بیشتر شد بعدش

حتی بعد از چادری شدنم فقط دو سه مورد مزاحمت برام پیش لومد با اینکه قبلش خیلی بیشتر بود

من ۲۲ سالگی محجبه شدمبهترین تصمیم عمرم بودچادرم رو با هیچی عوض نمیکنماکثرا استقبال کردن بجز سه چهار ...

چقدر قشنگ ::)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با توجه به سن تون یکم تصمیم تون رو به تعویق بندازین بیست سالگی به بعد

اتفاقا بهترین سن رو انتخاب کرده

نه نظر بقیه برام مهم نیست، فقط میخوام بدونم با چی قراره رو به رو بشم

میدونی شاید اولش یکم اذیت بشی  ،زخم زبون ها و اینجور چیزا ولی اگه به کارت اطمینان داشته باشی بعدش میبینی که بدون چادر احساس کمبود میکنی ، منکه یه احساس برتری هم دارم حتی😂 بقیه هم بیشتر احترام میزارن بهم ، مثلا میبینم که رفتار اقایون و پسرای فامیلمون با من و دختری که همسن خودمه ولی پوشش متفاوت داره چقدر فرق میکنه ،انگار بقیه هم بیشتر بهم اعتماد میکنن و قبولم دارن...خلاصه که فکر نکنم پشیمون بشی.

تصمیمَم احساسی نیست

بحث احساسی بودن نیست 

من خودم محجبه هستم و خودخواسته هم محجبه شدم توی نوجونی

ولی 

صادقانه بگم چادر توی زمانه الآن یه سری تبعات اجتماعی داره واسه شما که دختر جوونی. باید خیلی محکم و مطمئن باشین که نظرتون تغییر نکنه 

وزن این تغییر بیشتر از ظرفیت یه نوجوونه 

یه چند سال صبر کنین که با قاطعیت و ظرفیت بیشتر این تغییر رو داشته باشین اینطوری ثابت قدم میمونین چون تغییر دوباره تون وجهه اجتماعی تون رو خراب میکنه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
میدونی شاید اولش یکم اذیت بشی ،زخم زبون ها و اینجور چیزا ولی اگه به کارت اطمینان داشته باشی بعدش می ...

چقدر خوببب✨

آره واقعا بعضی وقتا که برای حسینیه رفتن و راهپیمایی و ... چادر میپوشم خیلی احساس خوبی دارممم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه عده همیشه حرف مفت میزنن توجه نکن

نه آبجی توجه نکنی بدتر میشن میگن جلو دهن مردم نمیشه گرفت ولی میشه جر داد