الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من با تصمیم خودم با مخالفت خانواده چادری شدم. و راضیم واقعا 4 سال از انتخابم میگذره و اصلا پشیمون نی ...
من مامانم چادریه خیلییی هم دوست داره من چادری باشم اما هیچوقت اجبارم نکرد، خودمم دوست نداشتم برای کسی چادر بپوشم و دوست داشتم وقتی واقعاا به درکش رسیدم چادری بشم
اونکه آره ، ولی دوست دارم بدونم قراره با چی رو به رو بشم
من از وقتی محجبه شدم اغلب مردها بیشتر احترام می ذارن
ولی خانمها نه. بعضی جاها وارد مغازه ها که میشم رفتارشون خوب نیست. یا دارند حرف می زنند منو می بینند یهو حرف از غزه و یمن و ... می زنند. یه دیوانه ای هم توی نونوایی رفت به کارهاش رسید و برگشت خواست بره جلوی صف من گفتم من جلوی شمام گفت هر چی می کشیم از دست شماهاست!!!
من وقتی چادری شدم خیلی ازبه اصطلاح دوستام رو از دست دادمولی خیلی می ارزیدخوشحالم و میگم کاش از اول چ ...
افرین به طرز تفکرتون
🌷🌷🌷
دوستی که بخاد با چادری شدن شما از دستش بدین رفیق نیس نارفیقه
به سلامتی سه لاشی قاضی، متهم، ناشی به سلامتی سه دلبر مادرم، پدرم، عشقم به سلامتی سه کس ناموس، رفیق، وطن به سلامتی سه همراه رفیقم، گوشیم. پیکم به سلامتی سه مکان خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂