2777
2789
عنوان

کسایی که چادری شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 65 پست
چرا نشه من مامان خودم چادریه

در کل باید محکم باشی و بپذیری که حجاب یعنی پوشش زیباییها 

اما حس درونت عاااالی میشه 

من شاید ظاهرم خیلی زیبا نشده با حجاب اما بازم خداروشکر با افتخار تو خیابون قدم برمیدارم

من چادری نشدم اما محجبه شدم حس درونم خیلی خوبه جوری شدم که اگر موهام بندازم بیرون با خودم میگم چه ار ...

خیلی عالیه خداروشکرر که به این نتیجه رسیدیی💗

فقط 36 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللهم عجل لولیک الفرج✨ (تیکر کنکورمه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس خوب چادر واقعاً دل انگیزه 

من یه مدت مانتو عبایی پوشیدم او حلاوت وشیرینی چادر رو برام نداشت مجدد چادر سر کردم 

آخ چه لذتی داره چادر ،خیلیییییی دوسش دارم، حس خوب چادر رو

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

من با تصمیم خودم با مخالفت خانواده چادری شدم. و راضیم واقعا 4 سال از انتخابم میگذره و اصلا پشیمون نی ...

من مامانم چادریه خیلییی هم دوست داره من چادری باشم اما هیچوقت اجبارم نکرد، خودمم دوست نداشتم برای کسی چادر بپوشم و دوست داشتم وقتی واقعاا به درکش رسیدم چادری بشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از اول چادری بودمولی بنظرم اگر اطرافیانت خیلی اهل اذیت کردن هستن و از رفتار یا حرفاشون نگرانی، کم ...

نه خب من الانم باحجابم ولی خب دوست دارم چادر بپوشم وقار و امنیت خاصی داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اونکه آره ، ولی دوست دارم بدونم قراره با چی رو به رو بشم

با رفتار خاصی رو‌به‌رو نمیشی. به شرط اینکه‌خودت رفتار عجیبی نداشته باشی

ولی قبل از این که این پوشش رو انتخاب کنی، به دور از نظرات بقیه خودت تحقیق کن کتاب بخون تاریخ بخون

قرآن رو بخون و خودت درکش کن درست تفسیرش کن 

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

مبتونی با عبا شروع کنی هم مده هم کسی چیزی نمیگه

چون یه مقدار ریزه میزم(😂) اصلااا بهم نمیادد اینجور لباساا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اونکه آره ، ولی دوست دارم بدونم قراره با چی رو به رو بشم

من از وقتی محجبه شدم اغلب مردها بیشتر احترام می ذارن

ولی خانمها نه. بعضی جاها وارد مغازه ها که میشم رفتارشون خوب نیست. یا دارند حرف می زنند منو می بینند یهو حرف از غزه و یمن و ... می زنند. یه دیوانه ای هم توی نونوایی رفت به کارهاش رسید و برگشت خواست بره جلوی صف من گفتم من جلوی شمام گفت هر چی می کشیم از دست شماهاست!!!

ترنج

همیشه که نظر بقیه مهم نیست اگه خودت قلبا بهش ایمان داشته باشی خیلی بهت ارامش میده ،برای من که اینجو ...

نه نظر بقیه برام مهم نیست، فقط میخوام بدونم با چی قراره رو به رو بشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من وقتی چادری شدم خیلی ازبه اصطلاح دوستام رو از دست دادمولی خیلی می ارزیدخوشحالم و میگم کاش از اول چ ...

افرین به طرز تفکرتون 

🌷🌷🌷

دوستی که بخاد با چادری شدن شما از دستش بدین رفیق نیس نارفیقه

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

با رفتار خاصی رو‌به‌رو نمیشی. به شرط اینکه‌خودت رفتار عجیبی نداشته باشیولی قبل از این که این پوشش رو ...

مرسیی از راهنماییت💗

1
5
10
15
20
25
30
35
40