2777
2789
عنوان

شما حاضرید ضامن شوهرتون بشید

104 بازدید | 23 پست

برای وام؟ میخواد یه تومن وام بگیره با شریکش برای کار، سه تا ضامن میخواد هر سه تا رو شوهرم جور کرده یکیش منم

به نظرتون ضامنش بشم؟ بهش میگم اون شریکت آماده خوره قهر کرده با من لج شده میگه چقد بدبین هستی

اخه امتیاز وام هم مال ماست طلامون رو فروختیم گذاشتیم تو حساب که امتیاز بگیریم طلا کلی گرون شد ضرر کردیم واقعا اون شریکش قراره چه تلاشی بکنه؟

چجوری باید این مسائل رو به مردا حالی کرد بعضی وقتا خیلی ساده میشن!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ضامن شوهرم شدم و میشم

اما شریک نداره

قسط رو نصف نصف میدن؟

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

کلا بجز وام یعنی شریکش هیچی نذاشته واسه کار؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اره نصف ولی وام به اسم ماست

خب اگه نصفشو نده قراره چه کنید؟!

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

شریکن باهم کار میکنن قسط وام از سود کار میره نمیتونه نده

آهان خب پس 

ضامن شو ولی کلا بعدا شوهرتو یاد بده که همه چیو تنها گردن نگیره

ببین کلا بهت بگم مردا همین سوزن سخت نگیر خودشون با هم کنار میان اما ضامن بشو مثلا می‌خواد چکار کنه ق ...

اخه گفته بابام هم بره ضامن بشه یعنی هم من هم بابام 

قبول کنم؟ 

حرصم میگیره که همه چیشو پای رفاقت میذاره میترسه همین شریکش دلخور بشه!!!!!