2777
2789
عنوان

سلام عزیزانی ک انتقال جنین داشتن

124 بازدید | 14 پست

من امروز سه روزه ک دوتا جنین بلاست انتقال دادم با کیفیت aوabتو مرکز ابن سینا 

روزه اولی ک انتقال دادم شبش تاصب کمرم و پاهام درد می‌کرد منم ساعت پنج صبح ی استامینوفن ۳۲۵خوردم و خوابیدم 

دردم اوک شد از اون موقع دیگه هیچ علائمی ندارم 

کسی هس بگه شما چ علائمی داشتین و از کی شروع شد 

منو نی نی های آسمانیم ☹️میشه دعا کنی منم نی نی دار بشم

اونی که مثبت شد علائم خاصی نداشتم یادمه پاهام خیلی یخ بود و پوست ساق دستم خشک شده بود که فک نمیکنم ربطی به مثبت شدن داشته باشه

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونی که مثبت شد علائم خاصی نداشتم یادمه پاهام خیلی یخ بود و پوست ساق دستم خشک شده بود که فک نمیکنم ر ...

خب جنینتون بلاست بود ؟

دیگه قرص نخور الکی منم پاهام درد میکرد و اینکه خیلیا اصلا علائم ندارن دوهفته سختووو باید انتظار بکشی ...

استامینوفن ۳۲۵ فک نکنم مضر باشه

استامینوفن ۳۲۵ فک نکنم مضر باشه

عزیزم تا جایی که میدونم و از زن داییم شنیدم نباید بخوری من مشکلی نداشتم نمیذاشتن بخورم تو که اینقدر منتظر بودی باید درد رو تحمل میکردی تا نتیجه بگیری انشاالله  این دفعه به امید و توکل به خدا طعم مادر شدن رو بچشی

کاش نمیخوردی اخه یعنی چی 

چه زود کم اوردی 

نخور این دوران باید تحمل کنی 

من انتقال مثبت شده

هفته ۹ ام درد پریودی میکشم هرروز و... فقط تحمل این کارو نکن

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

عزیزم تا جایی که میدونم و از زن داییم شنیدم نباید بخوری من مشکلی نداشتم نمیذاشتن بخورم تو که اینقدر ...

😭😭انشالا

بزرگترین کمکی که میتونم بهت بکنم و خودم انجام دادمبه زن به در بی خیالی.نت گوشی و خاموش کن و انقدر دن ...

ممنون عزیزم