من پنج ساله ازدواج کردم همش بهم میگن یکی بیار سنت رفته بالا ولی با کدوم امید و انگیزه و مملکتی
بچه خیلی خوبه وقتی میاری اصلا دنیا برات یک شیرینی دیگ داره من دخترم ۵ سالشه الان دقیقا شبیه یک دوسته برام همه جا میریم با هم کلی صحبت میکنیم ولی دلمم نمیخاد تنها باشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
۱۶ . من شوهرم واریکوسل گرفت و الان چند ساله بچه دار نشدیم. چون شوهرم همش دختر دوست داشت منم قید دکتر رفتن رو زدم . اما الان همش میگه بریم ای وی آف تعیین جنسیت. چون تازه پول دستش اومده اون روز پول ای وی آف نداشت
۱۶ . من شوهرم واریکوسل گرفت و الان چند ساله بچه دار نشدیم. چون شوهرم همش دختر دوست داشت منم قید دکتر ...
پول دوباره بدست میاد ولی وقتی سنت بالا میره تخمکات کم میشن دیگ همین ای وی افم جواب نمیده باید التماس کنی برا تخمک بخری و رحم اجاره کنی تا جوونی اینکارو انجام بده