2777
2789
عنوان

چرا هیچ کس در مورد ای وی اف تعیین جنسیت نظری نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 49 پست
من پنج ساله ازدواج کردم همش بهم میگن یکی بیار سنت رفته بالا ولی با کدوم امید و انگیزه و مملکتی

بچه خیلی خوبه وقتی میاری اصلا دنیا برات یک شیرینی دیگ داره من دخترم ۵ سالشه الان دقیقا شبیه یک دوسته برام همه جا میریم با هم کلی صحبت میکنیم ولی دلمم نمیخاد تنها باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس نداشته باش عزیزم ای وی اف بخش زیادیش مربوط به ریلکس بودنه که به خوبی پیش برهاره ادمیزاد کمالگر ...

انشالله عزیزم تورو خدا واسم دعا کنین اینهمه صبر کردم همین یکروز ک میخان بگن چندتا جنین داشتم استرسی شدم 

بچه خیلی خوبه وقتی میاری اصلا دنیا برات یک شیرینی دیگ داره من دخترم ۵ سالشه الان دقیقا شبیه یک دوسته ...

منم آرزوم اینه بچه بیارم ولی وقتی شرایطش نیست چیکار کنم؟ باید این آرزو رو ب گور ببرم

خودم شدیدا ب این موضوع اعتقاد دارم ولی خب مقصر خودمم ته دلم دوس دارم هر دو جنس و داشته باشم وگرن کس ...

از موقعی که مراجعه به دکتر کردی تا الان که جنین داری چند وقت طول کشیده

چند سالشه بچتون

۱۶ . من شوهرم واریکوسل گرفت و الان چند ساله بچه دار نشدیم. چون شوهرم همش دختر دوست داشت منم قید دکتر رفتن رو زدم . اما الان همش میگه بریم ای وی آف تعیین جنسیت. چون تازه پول دستش اومده اون روز پول ای وی آف نداشت

انشالله عزیزم تورو خدا واسم دعا کنین اینهمه صبر کردم همین یکروز ک میخان بگن چندتا جنین داشتم استرسی ...

واست ایة الکرسی میخونم💕

اگه خیلی مضطربی قران بخون ارومتر میشی

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

۱۶ . من شوهرم واریکوسل گرفت و الان چند ساله بچه دار نشدیم. چون شوهرم همش دختر دوست داشت منم قید دکتر ...

پول دوباره بدست میاد ولی وقتی سنت بالا میره تخمکات کم میشن دیگ همین ای وی افم جواب نمیده باید التماس کنی برا تخمک بخری و رحم اجاره کنی تا جوونی اینکارو انجام بده 

پول دوباره بدست میاد ولی وقتی سنت بالا میره تخمکات کم میشن دیگ همین ای وی افم جواب نمیده باید التماس ...

شما همون اول رفتین تو مطب دارو و سونو بهتون داد یا رفتین کلینیک ناباروری

۱۶ . من شوهرم واریکوسل گرفت و الان چند ساله بچه دار نشدیم. چون شوهرم همش دختر دوست داشت منم قید دکتر ...

دختر ک خیلی خوبه من چون مطمئنم یکی دارم رفتم دنبال پسر من الویتم دختر داشتن بود تو زندگیم