اره بیشتر دنبال روحیه گرفتنم فکر میکنم ک مثلا چند نفر ب نتیجه رسیدن باهاشون هم صحبت شم
همیشه مثبت فکر کن...و به خدا ایمان داشته باش....با ایمان قوی از خدا بخواه که هر چی به صلاحته بشه...
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین عشقم طبق تجربه ام که اطرافم دیدم میگم خواهرانهاصلاااا به جنسیت خاصی گیر نده و تا حد امکان واسش ...
خودم شدیدا ب این موضوع اعتقاد دارم ولی خب مقصر خودمم ته دلم دوس دارم هر دو جنس و داشته باشم وگرن کسی مجبورمم نکرده من وسطای راهم تخمک کشی و انجام دادم فردا قراره تعداد جنینامو زنگ بزنم بپرسم بعد ۸ روز خیلی استرس دارم
دنیای بیرون چقدر با اینجا فرق داره تو همین اوضاع هر کی رو میبینم دو سه تا بچه داره تازه منو مسخره می ...
ن ما تک فرزندی خیلی داریم تو اقوام ولی تماما بچه ها الان اجازه نمیدن مادرا بچه دیگ بیارن ولی ناراحتن ک تنهان میگن چرا همون کوچیک بودیم نیاوردی الا همه حدود ۲۰ دارن