2777
2789
عنوان

چرا بعضی خانواده ها اینجوری ان

139 بازدید | 16 پست

پدرم پزشک هستن و همچنین برادرم و حالا من که داروسازی بود رشتم همیشه دارم تحقیر میشم همیشه نمیدونم چرا فقط فکر میکنن پزشکی خوبه پدرم میگه دوباره کنکور بده خودم آزاد میفرستمت ولی خب من دیگه توانشو ندارم چیکار کنم ولم کنن و اینکه بین منو برادرم خیلییی فرق میارن 

دیگه خسته شدم .....

امیدوارم درک و شعور خانواده ها انقدر بالا بیاد که بفهمن آینده بچشون به اونا مربوط نیست 

ببخشید زیاد شد

دکتر داروساز هستم 💗خوشحال میشم سوالی داشتین ازم بپرسید 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا دارو هم مثل هموناست عجیبه بابای دکترت نمیدونه

دیگه کم مونده دیوانه بشم بنظر فقط پزشکی درآمد بالایی داره

بابات حالش خوبه؟ فامیل ما داروسازه داره پول پارو میکنه اندازه ده تا پزشک

هم از نظر درآمد میگن هم پرستیژ

اه اه من از پزشکی بدم میاد کل دوران نوجوانیم مجبورم کردن تجربی بخونم و کنکور تجربی درس بخونم تا پزشکی قبول بشم تازه موقع کنکور از لحاظ روحی حمایتم نکردن و در آخر بعد ۷ سال که از کنکورم که افتضاح بود گذشت علاقه واقعی خودم رو  یعنی مهندسی رو پیدا کردم کلا ذهنم رو گمراه کرده بودن فکر میکردم اگه پزشک نشم دیگه هیچی نمیشم و همه چیز برام تمومه و دنیام تباه میشه الان دارم بعد ۷ سال ترک تحصیل روی علاقم وقت میذارم هیچ وقت از پزشکی خوشم نیومده فقط درسهاش جذابه ولی عملیهاش نه البته برای من

الان هم مهندسی که فریلنسریه همسرم قبول نداره اما پزشکی رو قبول داره میگه برو پزشکی بخون وقتت رو تلف نکن و نمیدونن که همه چی به پول نیست بلکه علاقه هم مهمه تازه همسرم روی زنانه بودن محیط حساسه درحالی که یه پزشک ممکنه به یه مرد حتی دست بزنه ولی یه مهندس حتی از راه دور هم میتونه تو خونه کارش رو داشته باشه و متاسفانه مغز مردم با پزشکی  پرشده و بدون فکر فقط اسمش رو تکرار میکنن اه اه

البته قصدم به هیچ وجه توهین به رشته پزشکی نیست اما میگم که لطفا کورکورانه جمله هارو به زبون نیارید احساسات طرف مقابل رو هم درک کنید

اه اه من از پزشکی بدم میاد کل دوران نوجوانیم مجبورم کردن تجربی بخونم و کنکور تجربی درس بخونم تا پزشک ...

دقیقا  نمیدونم این پزشکی چی داره همه دلشون میخواد پزشک بشن بخدا همه ی شغلها ارزشمنده

سلام عزیزم مامانم وکیله اگه سوالی داری الان پیشمه بپرسم ازش

دستت درد نکنه 

یکی ۱۴ مرداد واسه مهریه و نفقه شکایت کرده 

امروز ماشین های اقا رو با مامور اومده بره

چرا انقد سریع و چرا بی خبر 

و اینکه سند ها هم قبلاً خانم برده 

الان آقا چیکار کنه

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️