2777
2789
عنوان

شکستگی ابرو

60 بازدید | 5 پست

من موقعی که ۷ سالم بود طی یه حادثه‌ای یکی از ابروهام وسطش شکست و بخیه خورد،تا حالا اصلا هیچ مویی اون قسمت در نیومده،دیگه خسته شدم از اینکه چندساله هی مداد ابرو کشیدم،حالا میخوام درستش کنم ولی نمیدونم چکار کنم

خواستم بدم برام کاشت کنن ولی هزینه هاش خیلی زیاده

بین ۳۰ تا ۶۰ میلیون تومن هزینش میشه،فرقی نمیکنه اون مقدار کاشت چقدر باشه حتی اگه مثل من یه کم باشه از ۳۰ میلیون شروع میشه💔

تا حالا کسی رو دیدید که این مشکل رو داشته و یه روش دیگه رو امتحان کرده و خیلی خوب شده؟یا خودتون تا حالا این مشکل براتون پیش اومده؟

لطفااااا راه حل بدید، دیگه دارم نمیتونم😭

خوبه دیگه شکستگی ابرو الان ترنده

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.