2777
2789
عنوان

اندر احوالات همین لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 18 پست
سلام عزیزم اونجا نمیشد پست بزارید شرمندم بخدا جانم کارم داشتی

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه

من شما رو دوست دارم‌. مهم نیست فیک باشین یا واقعی

حتی حاشیه ها و حرف کاربرا برام‌ مهم نیست.. چون اینجا رو‌ جدی نمی‌گیرم. تاپیک هاتون حس خوبی داره

تا الان از جانب شما بی احترامی ندیدم و به همین خاطر تصمیم گرفتم یکم امشب باهاتون صحبت کنم؛  فقط به این خاطر که حس خوبی بهتون‌ دارم.

شما خانم عاقلی هستید و بهتره بگم‌ مادر هستید.. یه مادر شاد و مهربون که برا بچه هاش هیچی کم نمی‌ذاره. چی بالاتر از مقام مادری؟ من کاری ندارم که شما کی هستید ولی به عنوان یک داستان راجع به شما فکر کنم، می‌تونم‌ بگم یک مادر اگاه مهربون و یک همسر کدبانو هستید. 

پس حیف شما نیست انقدر درگیر فضای مخوف نی نی سایت شدید؟

هر کسی که در تاپیک های شما زود آنلاین میشه یا نظرش مخالف شماست، صرفا بدخواه نیست.....

اجازه بدید حضورتون مثل روزهای اول گرم و صمیمی باقی بمونه. با کاربرا لج‌‌ نکنید و بدونید این طبیعیه که لایف استایل شما مطابق میل خیلی ها نباشه!

شما مادر عاقلی هستید، پس من اگر جای شما بودم با کاربرا بحث نمی‌کردم..

یه مدت مثل روال قبل تاپیک‌ بزنید و به هیچ چیز اهمیت ندید. نتیجه رو می‌بینید.. به عنوان یک پیشنهاد بهش فکر کنید.

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

سلام امیدوارم حالتون خوب باشهمن شما رو دوست دارم‌. مهم نیست فیک باشین یا واقعیحتی حاشیه ها و حرف کار ...

سلام جانم  برم سراصل مطلب

اول اینکه واقعا ممنون که حس خوبی دارین بهم این نشانه قلب پاک ومهربونتونه 

دوم اینکه آیامقدروه تشریف بیارین ایدی ربیما میدم اونجا میخام  با مدرک باشما حرف بزنم  چون بخام اینجاتوضیح بدم خیلی طولانیه 

https://daigo.ir/secret/41700181532

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام امیدوارم حالتون خوب باشهمن شما رو دوست دارم‌. مهم نیست فیک باشین یا واقعیحتی حاشیه ها و حرف کار ...

اینا یک گروه وباند هستن  که نمیخان بزارم من فعالیت داشته باشم بامدرک میخام باهاتون حرف بزنم کلی شات دارم  اگه بزرگی کنید و فقط بیای ایدی ربیکا من منظورمو کاملا بامدرک به شما میفهمونم بیاین وشات های فحاشیهای خیلییییی رکیکشونو ببینید بعد میگم جریان چیه وادامه ماجرا

https://daigo.ir/secret/41700181532