2777
2789
عنوان

یعنی حالم بهم خورد دیگه 🤢🤮🤢

264 بازدید | 20 پست

ی فامیل داریم 

خیلی خیلی بخشید اینو میگم 

قیافش 💩💩💩💩 

۲۳ سالشه ی خواستگار نداره واقعا واقعا قیافش داغونه دماغ گنده صورت پر جوش سفید و قرمز و... 

اخلاقشم ک نگم خیلی بده زبونی داره صد متر جواب بزرگ تر از خودشم میده سر باباشم داد و بیداد میکنه 

اینا ب کنار 

من همیشه پیش خودم میگفتم خدا هرکسی رو ی جور آفریده دیگه اینم اینجوری 

قدش ۱۴۰ هرجایی میشینه میگه من بی بی فیسم 😐😐😐😐😐😐😐

قیافش ب خدا انگار پیرزنیه از بس چروک داره جوش و اینا داره بخدا مادربزرگم اینطور چروک نداره 

بخاطر اینکه قدش کوتاهه فکر میکنه بچه ب نظر میاد 

میاد خونمون یا میریم هرجایی مهمونی چیزی این انتر خانومم هستش سریع بحث رو میکشونه سمت بی بی فیس بودن سریع هم میگه من خیلی بی بی فیسم خواهرشم همش تاکید میکنه همراهیش میکنه کسیم چیزی نمیگه 

تعریف از خود نباشه ولی بخدا کل فامیل میگن من خوشگلم هرجا رفتم ازم تعریف کردن 

ب قرآن مثل این نکردم بگم من خوشگلم و بی بی فیسم 😐😐😐

عاقا فهمیدیم دیگه کم بگوووو اههههه

فقط اینجا میتونستم خودمو خالی کنم 😂😂🤮🤮

فقط 42 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂چ دل پری داریا

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

خوب بگه اشکالش چیه چرا پیشش می شینی برو جای دیگه بشین اذیت نشی 😐بزار دلش خوش باشه

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

از تو بعیده با این همه زیبایی حسادت این بنده خدا  رو بکنی 

و اینم  بگم زمین گرده خیلی عیب کسی رو نگیر

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

به نظرم تو زشتیش داری اغراق میکنی وگرنه هیچکس شبیه میمون نیست احساس میکنم شاید یه اتفاقی افتاده دلت پر هست یا چیزی شده یا گفته

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

سلام بیبیفیسم

عزیزممم😍😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

به نظرم تو زشتیش داری اغراق میکنی وگرنه هیچکس شبیه میمون نیست احساس میکنم شاید یه اتفاقی افتاده دلت ...

نه بخدا اغراق نمیکنم 

اتفاقی نیوفتاده فقط رفته رو مخم از بس از خودش تعریف الکی میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40