سلام خانما وقت بخیر..من سعی میکنم دقیق ماجرارو بگم ک کج فهمی و گنگی پیش نیاد شماهم لطفا راهنمائیم کنید خواهرانه
یه اقایی که بساط اکسسوری داشت و 3 4 ماه دورادور همو میشناختیم بهم پیشنهاد داد که به عنوان مدل برای عکس گرفتن با محصولاتشون باهاش همکاری کنم و ایشونم پول خوبی میده..منم 3 4 ماه دورادور ازشون خوشم میومد ووولییی این موضوع ربطی به قبول کردن من نداره
ایشون روز اول گفتن هفته ای 1 بار میای سر بساط 8تا دونه عکس میگیری با انگشترا و یه مبلغی رو بهت میدم بابت اون 8تا عکس
منم چون به تازگی از کارم اومدم بیرون و یه مدتو تو خونه سپری میکنم گفتم هم سرم یجا گرم میشه هم ی پولی میگیرم..بیشتر از 2ساعت ک نمیخوام وقت بزارم
دیروز بهم گفت ساعت 5/30عصر بیا سر بساط..ایشون از قبل به من گفته بود مدل گوشیت چیه گفتم 12پرو
اما با گوشی خودم عکس نمیگیرم..شما با گوشی خودتون بگیرید
چون باز از ی طرف ارسال عکسا و ادیت زدنو ... میوفتاد گردن من
من رفتم سر بساط و ایشون گوشیشو داد گفت اینطوری عکس بگیر با فلانو بیسار ی توضیحی راجب محصولات داد..چون روز قبلش 16پرو خریده بود و این گوشی برای عکاسی و فیلم گرفتن دستم بود هی غر میزد هستی گوشی هستی گوشی
اینطوری دستت بگیر..اینطوری میوفته..اونطوری میزننش
رفیقش ک برگشت با خنده میگفت 16پرو دستت گرفتی یوقت تو قیافه نری برامون
این از استرس و حرف شنیدنای موبایل ک البته حقم داشت ولی مدل بیانش انگار بهم بی احترامی میشده
مورد بعدی اینک کار من صرفاااا در حد نیم ساعت عکس گرفتن و رفتن بوده اما بم گفت حالا ک ایستادی داری عکس میگیری حواست به محصولاتم باشه ظریفن رو هوا میزنن
من هی باید ب اینام توجه میکردم..یا میگفت قیمت بده وقتی ازت سوال میکنن
و بطوری فروشنده هم شده بودم
مورد بعدی اینکه قرار ما 8تا دونه عکس بود ولی بخدا من 150 200تا عکسوفیلم گرفتم فقطططططط
در نهایت به نظرتون چقد بهم داد؟100هزارتومننننن
من از ساعت 5/30 تا 8 شببببب داشتم فقط عکسوفیلم میگرفتم
100هزارتومننننن
با اینکه بهش گفته بودم مسئله مالیش چندان برام مهم نیست ولی خب هم تو به من نیاز داشتی هم من به تو
بالاخره به گدا ک پول نمیدادی
اصلا میخواستم رد کنم ولی خیلی اصرار کرد باهم صحبت میکنیم راجبش
شب اومد خونه بم گفت من نیاز دارم برای تولید محتوا ی دختر کنارم باشه بم کمک کنه پیجمو ببرم بالا..خواهرم تنبله همکاری نمیکنه مادرمم ک میبینی با من سر بساطه
گفت هر ی روز در میون بیا اینجا یکم برای پیج عکسو فیلم بگیرم پیجو بدم دستت
منم الان با وجود تموم اینا بخاطر علاقم بش مرددم
چیکار کنم؟