2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به نودل چیه

395 بازدید | 53 پست

به نظرمن غذای اقتصادی جذابیه برابچه ها حالا ازعوارضش زیادمیگن ولی هرغذایی عوارض داره بالاخره مثلا میگن چاقی خب هرجی سیرکنندست چاقم میکنه دیگه .چنددرصدغذاهای دیگمون کاملا سالمن که نودل باشه اکثرا سرخ کردنی اند باروغنایی که معلوم نیست چی اند سرخ میکنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذای خوشمزه ای هست

اما برای بچه ها اصلا خوب نیست

حتی بزرگسال هم باید کم بخوره

چون به شدت مواد نگهدارنده داره و هیچ ارزش غذایی به جز کربوهیدرات نداره، برای روده ها هم خوب نیست

من قبلنا خیلی دوست داشتم

ولی بعد یمدت، بعد خوردن اولین قاشق یجوری میشدم

دیگه گذاشتم کنار 

🇯🇴🇮🇷 الهی به حق کودکان غزه عجل لولیک الفرج🇯🇴🇯🇴 یه صلوات برای تعجیل ظهور امام زمان علیه السلام میفرستی؟ اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب کبری سلام الله علیها🌷 ما ملت شهادتیم🌷 ما ملت امام حسینیم🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی🌷 کل یوم عاشورا، کل ارض کربلا🌷 شهید سید حسن نصرالله🌷 

برای ماهی یکبار تفریحی خوردن خوبه

بیش از اون خوب نیست ، کربوهیدرات خالصه و با توجه به قیمتش کیفیت مناسبی نداره

فاقد ارزش غذایی.‌

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

حال بهم زن تررین غذای ک‌خوردم .چطور جذابه؟بچه های من لب نمیزنن کی ک‌پلو خورشت میخوره این همه غذای خوب ایرانی .نودل براش جذابع؟

اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که  جواب ابلهان خاموشیست...

من قبلنا خیلی می خریدم بعد دقت کردم دیدم قد و جثه بچه ام چقدر نسبت به بچه های دیگه کوچیکتر است. از وقتی دیگه نودل نکردیم و رژیم غذایی اش بهتر کردم قدش رشد کرد

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

زیادپشت هم خوردی؟

نه اصلا

با فاصله مثلا بیش از یه هفته

🇯🇴🇮🇷 الهی به حق کودکان غزه عجل لولیک الفرج🇯🇴🇯🇴 یه صلوات برای تعجیل ظهور امام زمان علیه السلام میفرستی؟ اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب کبری سلام الله علیها🌷 ما ملت شهادتیم🌷 ما ملت امام حسینیم🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی🌷 کل یوم عاشورا، کل ارض کربلا🌷 شهید سید حسن نصرالله🌷