2777
2789

پریودی تو سن کم درد زایمان سختی های بچه بزرگ کردن

قدرت بدنی مردا رو بیشتر از ما کرده و... 

دیگه چه برسه به بنده خدا😐😐😐

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم تر از همه خانم ها رو با این همه زیبای و ویژگی خوب برای  آقایون خلق کرده بعد برای خانم ها آقایون رو خلق کرده با کلی ادعا و توقع

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

قبل از هر حرفی تحقیق کنید بد نیس بخدا

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

درعوض تو رو زیبا آفریده چیه مرد پشمالو

ما زیبا ها رو هم برای همون پشمالو ها خلق کرده 

و برای ما پشمالو ها خلق کرده 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

لابد حکمتی توش بوده .اینکه خانما به ناز و نوازش احتیاج دارن و از اول قرار نبوده مثل یه مرد بیرون کار ...

فعلا که زنا کمبود ناز و نوازش گرفتن و مردا ناز می‌کنن خیلی از زنا بیشتر 

ما زیبا ها رو هم برای همون پشمالو ها خلق کرده و برای ما پشمالو ها خلق کرده

کی گفته برای پشمالوهاییم  خودمون میخایم خودمون رو بچسبونیم بهشون   وگرنه برو مستقل شو  تنها باش 

درعوض تو رو زیبا آفریده چیه مرد پشمالو

زیبایی؟ فک میکنی چند درصد دخترای جهان زیبان؟ پس این عمل جراحیا چی میگن؟ 

درضمن زیبایی ارزونی مردا به چه دردم میخوره وقتی قراره کلی عذاب بکشم

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것