2777
2789
عنوان

عاقبت چت کردن با شوگرددی😂

432 بازدید | 17 پست

عنوان شوخیه یازده سال بزرگتره😂  

از استیکر 💀 اخر جملاتم استفاده میکنم میگه این چیه😂😂😂 

میگم استیکر قفلیمه😂😂😭

شتتت.. 

زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

ناشناس من✨:>     https://daigo.ir/secret/51033137573                                                                                                          یه آدم معمولی با یه زندگی غیر معمولی🌚💕:)) تو زندگیم به دنبال پیدا کردن بهونه‌های خلاقانه برای تنبلی ام🦦✨! عاشق غذام، موسیقی‌ ،فیلم وسریال،طبیعت،کتاب، گربه ، دیدن ماه و ستاره‌هام 🌙🌱. •یک عدد نامزد خوش قدو بالا هم دارم که بالاخره به هم رسیدیم 🫦💗:) 

نپرسید قفلی چیه؟

‏عادت کنید به بی ادا بودن ، به واقعی بودن ، به لباس تکراری پوشیدن ، به بی آرایش بیرون رفتن ، به قهقهه بلند، بدون اینکه فکر کنید صداتون تا کجا میپیچه ، به گفتن جمله ی " این رستوران گرونه بریم فلافل بخوریم" به گفتن جمله ی «دلم برات خیلی تنگ شده» بدون اینکه فکر کنید طرف پرو میشه، ‏به گفتن درد و غم و غصه و حال بد و نگرانیتون،بدون اینکه فکر کنید طرف مقابل چه فکری میکنه، به خودتون بودن، به بی ادا بودن،به راحت بودن و سخت نگرفتن عادت کنید

🦥منم یه مدت از این استفاده میکردم 

شوهرم می‌گفت ای چیه😂🦥

۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂

اون ایموجیه استیکر نیس😁😂

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.