2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

آخه من یکم وسواس دارم اگه شکلا خوب در نیان اعصابم خورد میشهفقط میترسم بخرم و به دردم نخوره😂😂

ببین من تو این کل سه سال که رشته ریاضی بودم اصلا لازممون نشد قرار نیست که چیز خاصی بکشی 

آخه من یکم وسواس دارم روی شکلامیترسم بخرم آخرشم هیچکس به جز من استفاده نکنه😐😐😐

من ورودی یازده ریاضیم

حتی باید بگم گونیا و نقاله هم به کارت نمیاد. شکلا اونقدرا ماورایی نیستن

یه خط کش یه مداد تا اخر سال جوابه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

ببین من تو این کل سه سال که رشته ریاضی بودم اصلا لازممون نشد قرار نیست که چیز خاصی بکشی

آخه من دارم فقط دنبال بهونه میگردم که دفتر شطرنجی بگیرم چون خیلی دوست دارم داشته باشم فقط نمیدونم چطور به مامانم و بابام بگم

همش میگن لازم نیست

خودمم میدونم لازم نیست ولی دلم میخواد داشته باشم😂😂😂😂😂😂😂

من ورودی یازده ریاضیمحتی باید بگم گونیا و نقاله هم به کارت نمیاد. شکلا اونقدرا ماورایی نیستنیه خط کش ...

آخه من دارم فقط دنبال بهونه میگردم که دفتر شطرنجی بگیرم چون خیلی دوست دارم داشته باشم فقط نمیدونم چطور به مامانم و بابام بگم

همش میگن لازم نیست

خودمم میدونم لازم نیست ولی دلم میخواد داشته باشم😂😂😂😂😂