2777
2789
عنوان

حق دارم یا نه

42 بازدید | 8 پست

خواهرم تازه زایمان کرده اومده خونه ما تا مراقبش باشیم 

خواهر دیگم دوقلو داره 6 ماهشه جفتشون با یا پسر بچه 7 ساله 

از وقتی خواهرمو اوردیم خواهر دیگمم صب با بچه هاش میاد میگه میام کمکتون 

با اینکه من خودم خیلی دست کمک مامانمم 

مامانم فقط مراقب خواهرم و نوزادشه بقیه کار هارو من انجام میدم 

از وقتی میاد دوقلو هاشو میندازه گردن من تا شب ک میره جفتشونو من باید نگه دارم 

یعنی وقتی میاد ما بیشتر برامون کار درست میشه 

بچه هاش شیر خشکی ان و بهونه مامانشونو نمیگیرن

من حتی نمیتونم غذا درست بخورم سه روزه میخوام دوش بگیرم شبا هم ک چون دلم برای مامانم میسوزه من شبا بیدار میمونم ک اون بخوابه مراقب نوزادش باشم  

دوست دارم بگم بهش ک سختمه اینجوری 

واقعا خسته شدم من

خودشون پرستار دارن روزایی ک خونه خودشونن پرستار شون میاد ولی هروز میاره اینجا پاهام و دستام درد میکنه چون مدام یا باید روی پا باشن یا روی دست 

خیلی دوسشون دارم بیشتر از جونم ولی واقعا خستگی دارن 

یه جوری بهش بگو 

سلامتیت مهمتره 

منم همین کار کردم اینقدر کار کردم برا کسی آخرم آرتروز انگشت گرفتم حتی یه دستت درد نکنه هم نگفت کسی دردش تا ابد برا من موند بماند که بعدش چیا گفتن 

بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرانه و دوستانه بهت میگم خودتو کنار بکش تا میتونی تنبل بازی دربیار دلت برا هیچ کس نسوزه هی بگو درس دارم کار دارم من ۱۱سال حمالی کشیدم من عاشق خواهرزاده هام بودم خواهرمم بهترین شغل رو داشت صبح تا شب بچه هاش ور دل ما بودن اینقدری که اواخر خواهرم بچه هاشو مسافرت هم نمی‌برد با شوهرش میرفت عشق و حال من ازدواج کردم تا راحت شدم 

میدونم دوسشون داری عاشقونی ولی رو نده وگرنه خودت قربانی میشی