2777
2789
عنوان

هر کس آنلاین محبت کنه بیاد💔

160 بازدید | 24 پست

سلام دخترا

اولش بگما

آدم حسودی نیستم

ولی واقعا محبتی از سمت شوهرم نمیگیرم

همه دور و بری هام

حتی خواهره خوده همسرم مادرش

مادره خودم

حسرت همشونو میخورم

حسرت اینکه یک نفر دوستشون داره و پشتشون هست😔

دریغ از یک جمله محبت آمیز

تا الان نشده دستمو بگیره ببره یک جا تفریح و گردش

اگر هم رفتیم تو دوران عقد بوده چندین سال پیش اون هم به اصراره من....خیلی یخ و بی حس هست شوهرم

الانم خانوادش همگی دست جمعی رفتن مسافرت اصلا حتی به ما نگفتن هم

خیلی دلم گرفته

همش نشستم دیگرانو میبینمو حسرت میکشم

حتی میخواستم اقدام کنم برای بارداری

ولی وقتی هیچ تمایلی از سمتش نمیبینم چرا یک نفر هم شریک این بدبختی خودم کنم

و باید تا عمر دارم حسرت بخورم و بچه های دیگرانو ببینم

کلا یک قالب یخه

حرف نزنم من شاید تا هفته ها حتی حرفم نزنه

چی کار کنم من با این مرد؟

خسته شدم💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همون اول ک باهم آشنا شدید و نامزد کردید این مدلی بود؟

همین مدل بود تقریبا...که میگفت من خجالت میکشم باهات ارتباط بگیرم یا بیام خونتون یا زنگ بزنم و ویام بدم و باید به هم زمان بدیم....من هم متوجه نشدم😔گاهی حس میکنم شاید به زور براش زن گرفتن

برو پیش مشاور بهت کمک کنه اینجور باشی افسرده میشی

افسرده که شدم عزیزم....هیچی نمونده دیگه ازم....گاهی دلم میخواد به جای یک بیمار سرطانی یا کسی که تقدیرش مردن هست ....خدا جونه منو بگیره و زندگیو به اون بندگان خدا برگردونه....سنی ندارم ولی تمام موهام داره سفید میشه از غصه

افسرده که شدم عزیزم....هیچی نمونده دیگه ازم....گاهی دلم میخواد به جای یک بیمار سرطانی یا کسی که تقدی ...

عزیزم با خودت روحیه بده اینجور نگو ..انرژی منفی بدتر حالتو خراب می‌کنه 

مشاور آنلاین میخای من کسی میشناسم کارش خوبه صحبت کن باهاش انشالا مشکلات حل بشه 

کلا درونگراس نمیاد مشاوره؟؟ خب توام زنی نیاز به توجه و درک شدن داری با یه مجسمه چطور ادم زندگی کنه

💔چی بگم؟....مشاوره هم رفتیم یک مدت ولی چند هفته خوب بود ...توی همون خوب بودنش هم اجباری و زوری بودن و با اکراه محبت کردنشو میفهمیدم و دم نمیزدم....برم مشاوره بگم تو رو خدا یادش بدید دوستم داشته باشه؟؟ آخه اجباری و یاد دانیه مگه خواهر؟

عزیزم با خودت روحیه بده اینجور نگو ..انرژی منفی بدتر حالتو خراب می‌کنه مشاور آنلاین میخای من کسی میش ...

رفتیم مشاوره...یک هفته خوب بود بازم شد همون قالب یخ....من هم احساس میکردم حتی خوب بودنش هم تظاهره و حالش واقعا خوب نبود و احباری بود انگار براش...مجبور و معذب بود...یکسری چیزا باید توی ذات باشه...دیگه مشاوره نمیتونه بگه آقا توی خونه یک نگاه به صورت زنت بنداز یا یکبار دستشو بگیر😔

رفتیم مشاوره...یک هفته خوب بود بازم شد همون قالب یخ....من هم احساس میکردم حتی خوب بودنش هم تظاهره و ...

خب مشاور بهتری صحبت کن بهت راه حل نشون میده که کاری کنی رابطه با همسرت بهتر بشه

💔چی بگم؟....مشاوره هم رفتیم یک مدت ولی چند هفته خوب بود ...توی همون خوب بودنش هم اجباری و زوری بودن ...

مشاوره رو چون‌ پشتشو ول کردین اینم فسش خابیده

بله گلم تاثیر داره زوج درمانگر برین خیلی موثره البته بعضی مشاوره هام زوج درمانگرن

رابطتون نیاز به وقت و انرژی داره که از سمت اقا کمه 

حتما هر دو برید مجدد و جلوی خودش حرف بزن بزار بدونه چقدر اذیتی و حمایتگری نداری 

بعضی مردا ذاتن خجالتی یا درونگران یا کلا بعد از مدتی شور و شوقشون از بین میره تو باید ببریش ببینی شوهرت جزء کدوم دسته س.

سرسری نگیر