2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی سال موندم پشت از رتبه هشتاد هزار شدم تقریبا ده هزار امسالم میخوام بمونم پشت ، رتبه‌ام به دندون ...

ایول افرین بهت

میشه بگی چه کارایی بیشتر بهت کمک کرد 

برای نهایی برای کنکور کلا از کارایی که کردی بگو

😂😂😂خب تو هم اگه نهایی نمره خوب گرفتی از تجربه هات بگو

نوموخوام 🥺🚶🏻‍♀️😂 

از تجربم بگم 

تو نهایی هیچ سوالی و خالی نزارید شده صورت سوال رو بنویسید بنویسید 25صدم بگیرید

برعکس کنکور حتی اگه 80درصد مطمعن بودی تستی رو نزن تا صد درصد مطمعن بشی 

ایول افرین بهتمیشه بگی چه کارایی بیشتر بهت کمک کرد برای نهایی برای کنکور کلا از کارایی که کردی بگو

سال اخرم که کنکور داشتم کلا لای کتاب رو باز نکردم 

ولی دیگه چون پشت موندم ثابت ۹ ساعت میخوندم گاهی کمتر یا بیشتر ، برای نهایی ها من عمومیام مشکلی ندارم زبان عربی و انگلیسی مسلطم بدون خوندن ۱۸ به بالا میگرفتم ، ادبیات دینی علوم اجتماعی و بهداشت هم برام ساده بود بیشتر وقتم برا تخصصیا رفت 

از مهر شروع کردم تا خود تیر ولی نتایج راضیم نکرد .. 

امسال میخوام ۱۲ ساعت یا بیشتر بخونم ، شهریور تا ابان کتابارو ببندم و آذر تا بهمن جمعبندی و تست جامع و کنکورای سال قبل و .. و اسفند تا اردیبهشت فقط نهایی و کمی تست 

این برنامه منه