2777
2789

اخرين پيامش اين بود كه دوست دارم و برگشتم زود ميام سمتت ببينمت رفته بود مسافرت الان يك هفتس ٣ تا پيام دادم جواب نداد اخه واقعا چراا اصلا درك نميكنم كسي كه اخرين پيامش اين بود دلم برات تنگ شده برگشتم زود ميام سمتت الان جواب منو ١ هفته نميده😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواسته غیب بشه

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
مطمئن باش تورو تو آب نمک خوابونده با یکی دیگه الان مشغوله

ما كات كرده بوديم بعد چند وقت خودش ز زد برگشتيم بهم خودشم اصرار داشت كه هم و ببينيم بعد اينكه برگشت چون رفته بودن كيش هفته قبل بعد الان ١ هفته جواب نميده واقعا برام جاي تعجبه

حداقل اگه همچين چيزي هست رك بيادبه خودم بگه ما كات كرديم خودش ٢ هفته پيش برگشت بهم بعدم هفته قبل رفتن كيش خودش هي ز زد و گفت دلم برات تنگ شده برگشتم زود ميام پيشت حتما و نميدونم هزار تا اززاين حرفا بعد الان بهو چيشده

ما كات كرده بوديم بعد چند وقت خودش ز زد برگشتيم بهم خودشم اصرار داشت كه هم و ببينيم بعد اينكه برگشت ...

احتمالا انقد از اینکه دوسش داری مطمئنه که میدونه هرکار کنه هرجا بره باز تو منتظرشی و جوابشو میدی 

بهم اعتماد کن تو خودت باعث شدی باهات اینطوری رفتار کنه

پسرا طوری ان که هرچی محل سگ ندی بیشتر عاشقت میشن 

حسبی الله 

احتمالا انقد از اینکه دوسش داری مطمئنه که میدونه هرکار کنه هرجا بره باز تو منتظرشی و جوابشو میدی بهم ...

اصلااا اينطوري نيست كه بهش محل داده باشم زياد اصلا

و اينكه سابقه نداشت جواب منو نده بعدم ادم ركي هست هر چي باشه ميگه

الان كه اينارو گفتي اعصابم خراب شد يچي بگو بهش بگم ابروشو ببرم دلم خنك شه

اصلااا اينطوري نيست كه بهش محل داده باشم زياد اصلاو اينكه سابقه نداشت جواب منو نده بعدم ادم ركي هست ...

والا هیچی نگی بهتره ، اونوقت اگه جوابتو نده بدتر عصبی میشی 

حسبی الله