2777
2789

سلام خانما من ام ارای دادم سه تا مهره ام دیسک داره کمرم ولی این وسط کمر هست مهره ها تا گردن انجا درد ندارم پنج سانت از مهره وسط به سمت پهلو درد دارم شدیدهمراه با سوزش قبلا فک کردم از کلیه هامه ولی رفتم سالم بودم اخه دیسک به انجا میزنه؟خیلی حالم بده یادم رفته قبلا چجور بدون درد زندگی میکردم

میشه چندتا صلوات مهمونم کنین

الهی الان روش‌های عمل بسته مثل لیزر ازون تراپی و تزریق اپیدروال هست بپرسید از یک متخصص کنترل درد ببینید کدوم مناسبتون هست 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ازعطاری پمادعرق النسابگیر

برای مفصل ودیسک وسیاتیک....

عااااالیهههه🌹

خدایا مُح 👑A۲تم. خانمای گل ممنون میشم واسه شادی روح دامادمون وارامش دلمون صلوات بفرستیین💔💔😭😔
الهی الان روش‌های عمل بسته مثل لیزر ازون تراپی و تزریق اپیدروال هست بپرسید از یک متخصص کنترل درد ببی ...

لیزر رفتم و فیزیو تراپی گفت خوب نشه پی ار پی میکنیم ولی دکترا نمیذارن درست حسابی ادم دردشو بگه که بگم اخه مهره هام درد ندارن فقط پنج سانت  اینور مهره درد داره

من یه ویدئو دیده بودم اقایی ایرانی بود  باید جراحی دیسک کمر میکرد و با فیزیوتراپی و نرمش های مخصوص و استراحت عضله ش تقویت کرد و راحت زندگی میکرد

من خیلی شنیدم اصلا توی دیسک سمت عمل نرین

یکی از نزدیکانمم دیسکش پاره شده بود دکتر گفته بود استراحت کنه مایه دیسکش برگرده و خوب شد دیگه تا اخر عمرش وسیله سنگین بلند نکنه و یسری نرمش ها خداروشکر خوبن سنشون هم ۶۰ بود 

پارگی دیسکش خیلی بد بود نمیتونست یمدتی راه بره

بنظرم متخصص خوب برو 

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
دردو کم میکنه واقعا؟

اره عزیزم خیلی خوبه

پمادعرق النساازعطاری بگیر

اسمش اشتباه تایپ شد

خدایا مُح 👑A۲تم. خانمای گل ممنون میشم واسه شادی روح دامادمون وارامش دلمون صلوات بفرستیین💔💔😭😔
من یه ویدئو دیده بودم اقایی ایرانی بود  باید جراحی دیسک کمر میکرد و با فیزیوتراپی و نرمش های مخ ...

منم فعلا لیزر رفتمو فیزیوتراپی خدا همه مریضارو شفابده

مرسی عزیزم باید امتحان کنم این درد طاقت فرساست مخصوصا که میسوزه

اره عزیزم حتماامتحان کن ضررنداره

ولی هرکس استفاده کرده راضی بوده ازجمله خودمون

انشالله شماهم خوب میشی♥🌹

لیزر رفتم و فیزیو تراپی گفت خوب نشه پی ار پی میکنیم ولی دکترا نمیذارن درست حسابی ادم دردشو بگه که بگ ...

تهران هستین؟ 

دکتر محمد حسین دلشاد عالی هستن برای انجام این کار سمت ونک هستن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️