سلام من قراره امسال برم دهم (رشته ریاضی) به نظرتون از الان برای کنکور بخونم؟و اگه اره چطوری بخونم؟؟؟بهم میگن از سال بعد بخون از امسال بخونی خسته میشی ولی دوستم که توی مدرسه دولتی میخونه از همین امسال قراره بره کلاس کنکور اصلا احساس میکنم عقب موندم که منم از امسال نمیرم...البته اینو بگم که من غیر انتفاعی درس میخونم و معلم هامون خودشون بهمون مطالب اضافی میگن و مجبورمون میکنن کتاب بخریم تست بزنیم...حالا من امسال چیکار کنم؟؟آزمون اینا هم شرکت کنم یا بمونه برای سال بعد؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از همین امسال بخون هر کسی هم گفت از حالا بخونی خسته میشی دروغ گفته اینکه سال دوازدهم با ی تلنبار درس مواجه بشی خسته نمیشی؟ اتفاقا اونموقع خسته میشی الان کم کم و به مرور بخون
اولش ممکنه بخاطر حجم بالای دروس اذیت بشی یا گریه ت بگیره ولی عادت میکنی فقط با تموم وجود بخون و هیچ وقت احساس ناامیدی نکن و محدودیتی برای رسیدن ب هدفت در نظر نگیر